Napisano 5 Listopad 200618 l Siema wszystkim jestem ze Stargardu Szczecińskiego i pracuje w mayce juz prawie pol roku. Jestem ciekaw jak duzo ludzi zajmuje sie 3d w Szczecinie i czy jest takas mozliwosc wymiany doswiadczeniem albo zrobienie jakiegos wspolnego porojektu albo zorganizowac spotkania. Pisac: Jaki soft i ile lat siedzisz w nim i gdzie sie uczysz albo pracujesz. To zaczniemy odemnie :) Maya ~6miechow US: Edukacja Tech-Inform Prawie jak spotkanie AA :)
Napisano 5 Listopad 200618 l meeting mozna by kiedys zorganizowac;) moze by sie znalezli jacys chetni. jednak na "wspolny projekt" bym nie liczyl;) Max 2 lata Jeszcze liceum:P pozdro
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor No ja znam jednego kolesia od maya ktory mnie wlasnie w to wkrecil :) wlasnie jakies takie spotkanko by sie przydalo jakby tak sie uzbieralo minimum 5 osob to by bylo dobrze :D A taki projekt chodzi mi o jakas animacje bardziej zawansowana tylko po to zeby czegos razem nauczyc sie :) chociazby pracy zespolowej ale o tym jeszcze jest za wczesnie mowic
Napisano 5 Listopad 200618 l Hej Panowla! Ja etz jestem ze szpecina i z checia pogadał bym sobie z Wami:) U mnie to jakies pol roku w maxie i przymiarka do Z Brusha.
Napisano 5 Listopad 200618 l zapraszamy do nas na miting ;] raptem 3 godzinki pociagiem info szukac w tym dziale!
Napisano 5 Listopad 200618 l Też jestem ze Szczecina, chętnie bym się pouczył od bardziej zaawansowanych, bo sam mogę zaoferować niewiele. Bardziej lubię pracę w 2d, ale grzebałem swego czasu (jakieś pół roku) w max'ie. Gdyby było organizowane jakieś spotkanie to chętnie bym sobie podpatrzył jak to robią inni ;)
Napisano 5 Listopad 200618 l Ja jestem z Polic (pół godziny od Szczecina) i myśle, że takie spotkanie jest nawet dobrym pomysłem ;] 3dsm ok. 2 lata szkoła: LO 2
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor illy Z-Brush veri_jr Bylo by dobrze zrobic jakis ogolny zarys tego spotkania. Fajnie by bylo zebrac troche wiecej ludzi i pomyslec np. nad zrobieniem jakiejs animacji. Wtedy bys my mogli bardzo aktywnie wymieniac sie doswiadczeniem i zdobywac nowe np. w pracy zespolowej.
Napisano 5 Listopad 200618 l z palnowaniem jakis wiekszych projektow bym sie wstrzymal narazie. Wpierw trza sie spotkac i zapoznac blizej;) Edit: Ano sa tylko sie ukrywaja;)
Napisano 5 Listopad 200618 l Jak by nie patrzeć to Kołobrzeg jest niedaleko Szczecina :) Chciałeś info to masz :) max - 2,5 latka podstawy zbrusha i mudbox ;) Osobiście preferowałbym tylko jakiś zlot w tym mieście, projekty to już mozna przy okazji omówić.
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor Nikgo od Maya? Ludziee :D tak a propos to slyszalem ze maye maja ci co wola kobiety a maxa ci co wola chlopcow :) To co umawiamy sie jakos w tygodniu? Rozumiem ze najlepiej w tygodniu jakos pod wieczor?
Napisano 6 Listopad 200618 l Autor Sroda po 17 Czwartek po 12 Piatek po 12 Bardzo bym niechcial w weekend bo nie lubie jezdzic do Szcz :)
Napisano 6 Listopad 200618 l Oki, pozostanmy przy sobocie. No to gdzie panowla dupska posadzimy? Mezzo? Gdzies na boguslawa? :)
Napisano 6 Listopad 200618 l no tak tylko trzeba miec kase na jakis bro jakby sie rozmowa nie kleila;)
Napisano 6 Listopad 200618 l Ja tez jestem ze Szczecina :) Studiuje architekture u nas na politechnice... aha... jesl chodzi o soft to jest to naturalnie max, siedze w tym ok. 5 lat
Napisano 6 Listopad 200618 l heh a ja sobie mieszkam w połowie drogi ze szczecina do trójmiasta, więc i tu i tu mam daleko :P
Napisano 6 Listopad 200618 l mr. funky na ktorym jestes roku...bo siedzimy na jednym smietkinu wynika z tego:)
Napisano 6 Listopad 200618 l Autor Sobota Mezzo 17:00? Odemnie jeszcze bedzie pare znajomych :) Nikogo od Mayi niema :(
Napisano 6 Listopad 200618 l Z-Brush! Nie wiem jak ty ale ja pierwszoklasista jestem :P Moze sie kiedys spotkamy na przerwie?
Napisano 7 Listopad 200618 l Heheheh kocur!!?? :D Ja jestem na piatym o ile mnie nie wywalą:) Eeee no to stary jak chcesz to pare projektow Ci dam "na wzor" ;) Odezwij sie na gg :)
Napisano 7 Listopad 200618 l No dobra Panowla...poprosze o konkrety i ewentualne sprostowanie kto moze a kto nie moze. Poniewaz widze samych przedstawicieli pci meskiej zatem faceci w tym wieku nie moga "nie móc", wiec wstydu chlopaki nie robcie :D Lista przedstawia sie w nastepujacy sposob: Mr. Funky Happy Angel + znajomi (znajome?) :D Masater - ? Matti Ardeni - ? Veri_Jr SWRSC Lookash Jimmi Hendrix, znaczy sie Klicek - ? :D Łyse jajo, czyli ja :) Osoby ze znakiem zapytania proszone o okreslenie sie.Zatem poki co sobota, Mezzo o 17 stej :)
Napisano 8 Listopad 200618 l Autor nie Happy Angel tylko happy-angel!!! :D nawet jak "zniaki zapytania" nie przyjda to juz i tak jest dobrze :P
Napisano 8 Listopad 200618 l z-brush, ja na 80% nie, chyba, że mnie coś podkusi, by się wlec te 300km :)
Napisano 9 Listopad 200618 l Tak, o 17 w tą sobote. Zatem chlopaki, decydujcie sie bo juz piatek prawie mamy;)
Napisano 9 Listopad 200618 l I jak zwykl imprezka a ja wjeżdzam ze szczecina ..... : ) pocieszające jedynie jest to że z dziewczyną :D z drugiej jednak strony ją mam na codzień, a ekipa zbiera się w Szczecinie po raz pierwszy
Napisano 9 Listopad 200618 l Kto mnie wpisał na tę listę? Gdybym przyszedł, to jakoś nieswojo bym się czuł, bo widzę, że tutaj jeden jest na 1. roku studiów, drugi na 5. etc. a ja ledwo co liceum zacząłem ;]
Napisano 9 Listopad 200618 l Lookash- ja jestem w 3 liceum wiec spoko wiek nie jest wazny;) SWRSC- bedziesz?:)
Napisano 9 Listopad 200618 l To, ze bede odrobine starszy niczego nie zmienia bo i tak gro z Was jest znacznie lepszych ode mnie w 3d;) Ma nadzieje, ze od nas (architektury) jeszcze ktos bedzie:)
Napisano 10 Listopad 200618 l Autor ... i nie ostatni :) Ale za to po raz ostani jako po raz pierwszy! To jest historyczna chwila ktora wszyscy tworzymy... :D Tak serio to im wiecej ludzi sie pojawi na pierwszym sopotakniu i to jakie beda dysusje i owoce tych dyskusji od tego zalza powodzenia wszystkich kolejnych. Wiec koniecznie trzeba sie stawicz jak najliczniej i w jak nalepszej formie zeby cala Polsa byla pozniej zazdrosna o to jakie jest Szczecinskie CG community :> PS: Jazda za podreczniki i odrabiac lekcje z Maxa, Zbrusha i etc... PSS: Kto zrobi na jutro rezerwacje w mezo? Zeby nie bylo zonka.
Napisano 10 Listopad 200618 l No dobra ja zrobie rezerwacje na jutro wiec nie dajcie ciała chlopaki. Jutro o 17 stej termin aktualny:)
Napisano 10 Listopad 200618 l no a jak sie ustawimy? pod mezo? i co ciekawsze jak sie poznamy? bedziemy krzyczec po nick`ach:>?;) czy ktos przygotuje sobie tabliczke z napisem "max3d";)
Napisano 10 Listopad 200618 l będe będe, ustawmy się o 17 wszyscy przy wejsciu. Nie trzeba szykowac tabliczki, szukajce łysego jaja z-Brusha :p