Napisano 11 Listopad 200618 l Autor Niech ktos wezme czajnik. Jak ktos bedzie stal z czainiekiem bedzie wiadomo ze koles z CG :)
Napisano 11 Listopad 200618 l cholera, sprawy sie komplikuja, mam problem z dojazdem :/ albo sie spoznie i bede okolo 18, albo wcale
Napisano 11 Listopad 200618 l Autor Wypatrywac ala sztruksowa czapeczke z daszkiem ciemno oliwkowa kurtke dlugie wlosy i byc moze wygolone boki na lyso :) Nie damy deszczowi zepsoc spotkania! PS: Jak pogoda bedzie bardzo bardza zla to szukac tej czapeczki w sroku (poloze ja na stoliku)
Napisano 11 Listopad 200618 l Ok chlopaki...rezerwacja zrobiona. W razie czego na nazwisko Oporski, choc ja bede ciut wczesniej. poznacie mnie po łysej czaszce. Aha bede z kumplem...on juz nie bedzie łysy:)
Napisano 11 Listopad 200618 l kazdy z kims przychodzi to co ja sam tam bede ?O_O ile osob wogole bedzie?
Napisano 11 Listopad 200618 l Autor Bez paniki ja tez sam przychodze. Dobra ja lece bo na busa nie wyrobie sie. Do zobaczenia
Napisano 11 Listopad 200618 l Autor No to co pierwszy zlot grafikow w szczecicienie mozna uznac za udany :) powoli trzeba sie przegotowywac do #2 Z-Brush masz plusa za to ze byles dusza towarzystwa PS: Z-Brush jestem tobie cos winny?
Napisano 12 Listopad 200618 l no bylo sympatyccznie co prawda kamerlanie ale sympatycznie;) niech zaluja ci co nie byli;]
Napisano 12 Listopad 200618 l Witam Wszystkich!:)Dzieki chlopaki, ze przyszliscie! Mam nadzieje ze sie to rozkreci i w miare regularnie bedziemy sie spotykac jak i mam nadzieje rowniez, ze jakies warsztaty czy cus dojda do skutku:) Happy Angel wyszlo tak, ze to jeszcze ja jestem Ci 2 zyla krewny :D A wiec chlopaki...jak skoluje sprzecicho to obgadamy sprawe tych warsztacikow doglebniej.Jeszcze raz dzieki, za spotkanko!. Kliciorowi i SWRSC po prostu nie wybaczamy;)
Napisano 13 Listopad 200618 l Autor Takie warsztaty to jest dobry pomysl tylko trzeba bedzie zastanowic sie nad dobra organizacja. Chcialbym sie wkrecic na te szkolenia do wawy tylko nie wiem czy z kasa wyrobie sie. Ty chcesz jechac tylko na czas tego szkolenia czy na dluzszy okres?