Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cholera, sprawy sie komplikuja, mam problem z dojazdem :/ albo sie spoznie i bede okolo 18, albo wcale

Napisano
  • Autor

Wypatrywac ala sztruksowa czapeczke z daszkiem ciemno oliwkowa kurtke dlugie wlosy i byc moze wygolone boki na lyso :)

Nie damy deszczowi zepsoc spotkania!

PS: Jak pogoda bedzie bardzo bardza zla to szukac tej czapeczki w sroku (poloze ja na stoliku)

Napisano

Ok chlopaki...rezerwacja zrobiona. W razie czego na nazwisko Oporski, choc ja bede ciut wczesniej. poznacie mnie po łysej czaszce. Aha bede z kumplem...on juz nie bedzie łysy:)

Napisano

kazdy z kims przychodzi to co ja sam tam bede ?O_O ile osob wogole bedzie?

Napisano
  • Autor

No to co pierwszy zlot grafikow w szczecicienie mozna uznac za udany :) powoli trzeba sie przegotowywac do #2 Z-Brush masz plusa za to ze byles dusza towarzystwa

PS: Z-Brush jestem tobie cos winny?

Napisano

no bylo sympatyccznie co prawda kamerlanie ale sympatycznie;) niech zaluja ci co nie byli;]

Napisano

Witam Wszystkich!:)Dzieki chlopaki, ze przyszliscie! Mam nadzieje ze sie to rozkreci i w miare regularnie bedziemy sie spotykac jak i mam nadzieje rowniez, ze jakies warsztaty czy cus dojda do skutku:)

Happy Angel wyszlo tak, ze to jeszcze ja jestem Ci 2 zyla krewny :D

A wiec chlopaki...jak skoluje sprzecicho to obgadamy sprawe tych warsztacikow doglebniej.Jeszcze raz dzieki, za spotkanko!. Kliciorowi i SWRSC po prostu nie wybaczamy;)

Napisano
  • Autor

Takie warsztaty to jest dobry pomysl tylko trzeba bedzie zastanowic sie nad dobra organizacja. Chcialbym sie wkrecic na te szkolenia do wawy tylko nie wiem czy z kasa wyrobie sie. Ty chcesz jechac tylko na czas tego szkolenia czy na dluzszy okres?