happy-angel Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 Niech ktos wezme czajnik. Jak ktos bedzie stal z czainiekiem bedzie wiadomo ze koles z CG :)
Matti Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 ale pogoda na zlot ;). hmm czajnik nie jest glupim pomyslem;)
SWRSC Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 cholera, sprawy sie komplikuja, mam problem z dojazdem :/ albo sie spoznie i bede okolo 18, albo wcale
happy-angel Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 Wypatrywac ala sztruksowa czapeczke z daszkiem ciemno oliwkowa kurtke dlugie wlosy i byc moze wygolone boki na lyso :) Nie damy deszczowi zepsoc spotkania! PS: Jak pogoda bedzie bardzo bardza zla to szukac tej czapeczki w sroku (poloze ja na stoliku)
Matti Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Swrsc- ja nie wiem czy my tak dlugo wytrzymamy(do 18);)
Zbychowaty Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Ok chlopaki...rezerwacja zrobiona. W razie czego na nazwisko Oporski, choc ja bede ciut wczesniej. poznacie mnie po łysej czaszce. Aha bede z kumplem...on juz nie bedzie łysy:) 1
Matti Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 kazdy z kims przychodzi to co ja sam tam bede ?O_O ile osob wogole bedzie? 1
happy-angel Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 Bez paniki ja tez sam przychodze. Dobra ja lece bo na busa nie wyrobie sie. Do zobaczenia
happy-angel Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 No to co pierwszy zlot grafikow w szczecicienie mozna uznac za udany :) powoli trzeba sie przegotowywac do #2 Z-Brush masz plusa za to ze byles dusza towarzystwa PS: Z-Brush jestem tobie cos winny?
Matti Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 no bylo sympatyccznie co prawda kamerlanie ale sympatycznie;) niech zaluja ci co nie byli;]
veri_jr Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Hehe, a zastanawiałem się, czy nie zabrać aparatu ;)
Zbychowaty Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Witam Wszystkich!:)Dzieki chlopaki, ze przyszliscie! Mam nadzieje ze sie to rozkreci i w miare regularnie bedziemy sie spotykac jak i mam nadzieje rowniez, ze jakies warsztaty czy cus dojda do skutku:) Happy Angel wyszlo tak, ze to jeszcze ja jestem Ci 2 zyla krewny :D A wiec chlopaki...jak skoluje sprzecicho to obgadamy sprawe tych warsztacikow doglebniej.Jeszcze raz dzieki, za spotkanko!. Kliciorowi i SWRSC po prostu nie wybaczamy;)
happy-angel Napisano 13 Listopad 2006 Autor Napisano 13 Listopad 2006 Takie warsztaty to jest dobry pomysl tylko trzeba bedzie zastanowic sie nad dobra organizacja. Chcialbym sie wkrecic na te szkolenia do wawy tylko nie wiem czy z kasa wyrobie sie. Ty chcesz jechac tylko na czas tego szkolenia czy na dluzszy okres?
Rekomendowane odpowiedzi