`Ibanez Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Tak jak widać na obrazkach,pentagram na łańcuchach.
piksar Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 doom mi się przypomniał fajne, dawaj teksturki 666 rox
`Ibanez Napisano 7 Listopad 2006 Autor Napisano 7 Listopad 2006 Tylko tyle że jest problem ja textur nie zabardzo umiem robić :(.
Master Kiełbaster Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Ucz się ucz :* Trochę za duże ogniwa wyszły :P
Bro Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Tylko tyle że jest problem ja textur nie zabardzo umiem robić :(. No to czas najwyższy sie nauczyc :) - bo warto ta scenke dokończyć bo wygląda bardzo przyjemnie Pozdro
ftorek Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 fajne - wyglada jak makieta do whfb - fajne - dorzuc troche detali: trawka, porozrzucane kosci jakies, pooblupywane kamyki itp. i bedzie malinowo :) a tekturowac trzeba sie kiedys nauczyc tak czy siak - wiec czemu nie teraz :) paopoa poka siate :)
polterge!st Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Moim zdaniem powinieneś poprawic łańcuchy na których wisi pentagram - powinny być napięte, teraz wygląda jakby pen lewitował .
kurt_hectic Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 moim zdaniem wyglada to dosc prymitywnie... skala jest zla > gdybys postawil tam kolesia to calosc wygladala by komicznie,,,detale MUSZA miec wielkosc detalu, a nie zasadniczych ksztaltow> przemysl to.
Orangegraphics Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Zgadzam się z przedmówcą, za dużeeeeeee łańcuchy:D
ftorek Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 hmmm - co do lancuchow - mi sie podobaja wlasnie takie jakie sa :) a co do ich ugiecia to jest jak najbardziej wporzo - bo jak sa takie grube to maja swoja masa - i tak wlasnie by sie ulozyly :) (mozna by jakas symulacje mechaniczne pstryknac :) hehe co do proporcji - kurt ma troche racji (ale zeby nazywac to od razu 'prymitywnym'...) - zmniejsz troche plotek, zmniejsz schodki (zrob ich jakies ze dwa razy wiecej) i bedzie wporzo :) paosa
arcade Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Imho trochę za low resowe to pęknięcie gruntu. Za bardzo kanciasto wygląda w porównaniu z innymi elementami. Ej, a może to takie grube łańcuchy ;P ogólnie pozytywnie
`Ibanez Napisano 8 Listopad 2006 Autor Napisano 8 Listopad 2006 Jeszcze coś tam dorobię,a jeśli chodzi o wielkość to np te filary z pentagramem są specjalnie takiej wielkości,to nie miał być wielki pentagram,tylko taki jaki widać w porównaniu ze schodami. Pozdrawiam
`Ibanez Napisano 23 Listopad 2006 Autor Napisano 23 Listopad 2006 Jeszcze zrobiłem część cmentarza,tak żeby nie zakładać nowego tematu.
Scottero Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 powywalaj kolce z nagrobka bo dosc komicznie to wyglada ;) ogolnie spox ;)
Rekomendowane odpowiedzi