Napisano 7 Listopad 200618 l Tylko tyle że jest problem ja textur nie zabardzo umiem robić :(. No to czas najwyższy sie nauczyc :) - bo warto ta scenke dokończyć bo wygląda bardzo przyjemnie Pozdro
Napisano 7 Listopad 200618 l fajne - wyglada jak makieta do whfb - fajne - dorzuc troche detali: trawka, porozrzucane kosci jakies, pooblupywane kamyki itp. i bedzie malinowo :) a tekturowac trzeba sie kiedys nauczyc tak czy siak - wiec czemu nie teraz :) paopoa poka siate :)
Napisano 7 Listopad 200618 l Moim zdaniem powinieneś poprawic łańcuchy na których wisi pentagram - powinny być napięte, teraz wygląda jakby pen lewitował .
Napisano 7 Listopad 200618 l moim zdaniem wyglada to dosc prymitywnie... skala jest zla > gdybys postawil tam kolesia to calosc wygladala by komicznie,,,detale MUSZA miec wielkosc detalu, a nie zasadniczych ksztaltow> przemysl to.
Napisano 8 Listopad 200618 l hmmm - co do lancuchow - mi sie podobaja wlasnie takie jakie sa :) a co do ich ugiecia to jest jak najbardziej wporzo - bo jak sa takie grube to maja swoja masa - i tak wlasnie by sie ulozyly :) (mozna by jakas symulacje mechaniczne pstryknac :) hehe co do proporcji - kurt ma troche racji (ale zeby nazywac to od razu 'prymitywnym'...) - zmniejsz troche plotek, zmniejsz schodki (zrob ich jakies ze dwa razy wiecej) i bedzie wporzo :) paosa
Napisano 8 Listopad 200618 l Imho trochę za low resowe to pęknięcie gruntu. Za bardzo kanciasto wygląda w porównaniu z innymi elementami. Ej, a może to takie grube łańcuchy ;P ogólnie pozytywnie
Napisano 8 Listopad 200618 l Autor Jeszcze coś tam dorobię,a jeśli chodzi o wielkość to np te filary z pentagramem są specjalnie takiej wielkości,to nie miał być wielki pentagram,tylko taki jaki widać w porównaniu ze schodami. Pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Jeszcze zrobiłem część cmentarza,tak żeby nie zakładać nowego tematu.
Napisano 24 Listopad 200618 l powywalaj kolce z nagrobka bo dosc komicznie to wyglada ;) ogolnie spox ;)