Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Tylko tyle że jest problem ja textur nie zabardzo umiem robić :(.

No to czas najwyższy sie nauczyc :) - bo warto ta scenke dokończyć bo wygląda bardzo przyjemnie

Pozdro

Napisano

fajne - wyglada jak makieta do whfb - fajne - dorzuc troche detali: trawka, porozrzucane kosci jakies, pooblupywane kamyki itp. i bedzie malinowo :)

a tekturowac trzeba sie kiedys nauczyc tak czy siak - wiec czemu nie teraz :)

paopoa

poka siate :)

Napisano

Moim zdaniem powinieneś poprawic łańcuchy na których wisi pentagram - powinny być napięte, teraz wygląda jakby pen lewitował .

Napisano

moim zdaniem wyglada to dosc prymitywnie... skala jest zla > gdybys postawil tam kolesia to calosc wygladala by komicznie,,,detale MUSZA miec wielkosc detalu, a nie zasadniczych ksztaltow> przemysl to.

Napisano

hmmm - co do lancuchow - mi sie podobaja wlasnie takie jakie sa :) a co do ich ugiecia to jest jak najbardziej wporzo - bo jak sa takie grube to maja swoja masa - i tak wlasnie by sie ulozyly :) (mozna by jakas symulacje mechaniczne pstryknac :) hehe

co do proporcji - kurt ma troche racji (ale zeby nazywac to od razu 'prymitywnym'...) - zmniejsz troche plotek, zmniejsz schodki (zrob ich jakies ze dwa razy wiecej) i bedzie wporzo :)

paosa

Napisano

Imho trochę za low resowe to pęknięcie gruntu. Za bardzo kanciasto wygląda w porównaniu z innymi elementami.

Ej, a może to takie grube łańcuchy ;P

ogólnie pozytywnie

Napisano
  • Autor

Jeszcze coś tam dorobię,a jeśli chodzi o wielkość to np te filary z pentagramem są specjalnie takiej wielkości,to nie miał być wielki pentagram,tylko taki jaki widać w porównaniu ze schodami.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Jeszcze zrobiłem część cmentarza,tak żeby nie zakładać nowego tematu.