himek Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 samochod ciekawie zaprojektowany -- ale szkoda ze nie zachowali cech charakterystycznych dla tej marki ;) hehehe :D -- po dluzszym namysle koncept przypomina mi raczej saaba aero polaczonego z tylem od E-type a nie poldacza, ale sam projekt mnie osobiscie przypadl do gustu :)
pecet Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 ehh sam chciałem zabrać się za wizje nowego poloneza :) Twój koncept ogólnie mi się podoba (oprócz tyłu), ale tylko jako koncept, bo imo powinien jakoś nawiązywać do starego poldka
Pablonardo Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 ja tam większych zażutów nie mam :D chrapy umieszczone w świetnym mijescu, tył podchodzi trochępod bat mobil, ale i tak luźny jest:p. Jedyne co mi sie nie podoba to tło. Prostokącik powinien być więszy, bo uwagę przyciąga on sam, a chdzi o coś zupełnie innego:) keep working Dino
hcpiter Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 to nie polonez tylko jakas lewa wersja samochodu batmana ;) Mogłes dac jakies cechy znane dla poldka :]
-Dino- Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 no tak szczerze bez bicia to przyznam się że jak go projektowałem to wcale nie myślałem o poldku ani o żadnej innej marce...poprostu chciałem sobie tak oo zaprojektować pojazd...hihih dzieki za komenty
Obywatel Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Lajtowny. A z tymi cechami charakterystycznymi to dajcie spokój : ) Taka przemiana jest ok. Co do samego auta to wspomniany tył trochę dziwny i okna. Nic bym przez te tylne szyby nie zobaczył i chyba bym umarł z nudów podczas dłuższej podróży : )
mentaller Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 wykonanie bardzo dobre, gorzej z designem imho...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 No kant jak na Poldolota przystalo - no ale ciekawe ciekawe... :)
miwt Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 no tak jak ci mowilem technika konkret cholernie mi sie podoba ale polonez to tot nie jest heh...za to jako walka z obecnymi trendami i stylami i proba odbicia od nich wychodzi to calkiem ciekawie:)
-Dino- Napisano 12 Listopad 2006 Autor Napisano 12 Listopad 2006 hehe dzieki dawajcie jak najwiecej rad...! plissss a przy okazji daje Poloneza Sport GT G2
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 No ten nowy Poldolot bajerancki wrecz moglbym rzec :)
pecet Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 ja bym bardziej poszedł w inspiracje polonezem caro, te concepty bardzo zalatują muscle carem i ogólnie takie "ciężkie" są, zwłaszcza ten 4drzwiowy
-Dino- Napisano 28 Listopad 2006 Autor Napisano 28 Listopad 2006 hejo ... tak na szybko machnąłem sobie audika...tablet zaczyna mi nawalać...wiec musiałem szukać jakiegoś nowego sposobu...
pecet Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 nie nie nie to nie audi to mazda ;) pozatym zauważyłem że boczne szyby są za niskie w Twoich konceptach, przez to wyglądają troche jak samochody pancerne :p
Remedy Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Chyba napisał wyraźnie, że to Audi. Kiedy w końcu dotrze to do wszystkich, że dla przykładu jego Audi nie musi wyglądać jak obecnie produkowane modele tej firmy? To jego wizja i przestańcie męczyć komentarzami w stylu "to nie Audi, to Zastava". Świetne wykonanie -Dino-. :)
-Dino- Napisano 29 Listopad 2006 Autor Napisano 29 Listopad 2006 pecet: hihi no to nie jest Mazda lecz Audi, ja to sobie lubie tak czasami powydziwiać wiec może być nie podobny do Audi. A dlaczego to zawsze dany model musi być podobny do innych (poprzednich) modeli? A jak zechce mi sie przedstawić całkiem nowy model, styl? Co w tym złego?... wniosek jest jeden: uległeś stereotypowi ;) Remedy: dzieki Remedy za poparcie..:) zapraszam Was na www.koad.bee.pl - Władcy projektowania samochodów ;)
Remedy Napisano 2 Grudzień 2006 Napisano 2 Grudzień 2006 Ale bandzior :D ...aż się prosi, żeby nim ludzi rozjeżdżać xD Jesteś coraz lepszy... chyba muszę ostro wziąć się do roboty bo widzę, że konkurencja nie śpi. :P
Stemider Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Ja też się zgodze z miwtem. Masz swój, odrębny styl, który coraz bardziej mi się podoba. świetnie operujesz kolorami:D Trzeba by dziś zajrzeć na mas.auto.pl ... bo konkursik podobno nadchodzi :DDDDDD
Rekomendowane odpowiedzi