Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

samochod ciekawie zaprojektowany -- ale szkoda ze nie zachowali cech charakterystycznych dla tej marki ;) hehehe :D -- po dluzszym namysle koncept przypomina mi raczej saaba aero polaczonego z tylem od E-type a nie poldacza, ale sam projekt mnie osobiscie przypadl do gustu :)

Napisano

ehh sam chciałem zabrać się za wizje nowego poloneza :) Twój koncept ogólnie mi się podoba (oprócz tyłu), ale tylko jako koncept, bo imo powinien jakoś nawiązywać do starego poldka

Napisano

ja tam większych zażutów nie mam :D chrapy umieszczone w świetnym mijescu, tył podchodzi trochępod bat mobil, ale i tak luźny jest:p.

Jedyne co mi sie nie podoba to tło. Prostokącik powinien być więszy, bo uwagę przyciąga on sam, a chdzi o coś zupełnie innego:)

keep working Dino

Napisano

to nie polonez tylko jakas lewa wersja samochodu batmana ;)

Mogłes dac jakies cechy znane dla poldka :]

Napisano
  • Autor

no tak szczerze bez bicia to przyznam się że jak go projektowałem to wcale nie myślałem o poldku ani o żadnej innej marce...poprostu chciałem sobie tak oo zaprojektować pojazd...hihih

dzieki za komenty

Napisano

Lajtowny. A z tymi cechami charakterystycznymi to dajcie spokój : ) Taka przemiana jest ok.

Co do samego auta to wspomniany tył trochę dziwny i okna. Nic bym przez te tylne szyby nie zobaczył i chyba bym umarł z nudów podczas dłuższej podróży : )

Napisano

no tak jak ci mowilem technika konkret cholernie mi sie podoba ale polonez to tot nie jest heh...za to jako walka z obecnymi trendami i stylami i proba odbicia od nich wychodzi to calkiem ciekawie:)

Napisano
  • Autor

hehe dzieki

dawajcie jak najwiecej rad...! plissss

a przy okazji daje Poloneza Sport GT G2

Napisano

ja bym bardziej poszedł w inspiracje polonezem caro, te concepty bardzo zalatują muscle carem i ogólnie takie "ciężkie" są, zwłaszcza ten 4drzwiowy

Napisano
  • Autor

hejo ... tak na szybko machnąłem sobie audika...tablet zaczyna mi nawalać...wiec musiałem szukać jakiegoś nowego sposobu...

Napisano

nie nie nie to nie audi to mazda ;) pozatym zauważyłem że boczne szyby są za niskie w Twoich konceptach, przez to wyglądają troche jak samochody pancerne :p

Napisano

Chyba napisał wyraźnie, że to Audi. Kiedy w końcu dotrze to do wszystkich, że dla przykładu jego Audi nie musi wyglądać jak obecnie produkowane modele tej firmy? To jego wizja i przestańcie męczyć komentarzami w stylu "to nie Audi, to Zastava".

Świetne wykonanie -Dino-. :)

Napisano
  • Autor

pecet: hihi no to nie jest Mazda lecz Audi, ja to sobie lubie tak czasami powydziwiać wiec może być nie podobny do Audi. A dlaczego to zawsze dany model musi być podobny do innych (poprzednich) modeli? A jak zechce mi sie przedstawić całkiem nowy model, styl? Co w tym złego?...

wniosek jest jeden: uległeś stereotypowi ;)

Remedy: dzieki Remedy za poparcie..:)

zapraszam Was na www.koad.bee.pl - Władcy projektowania samochodów ;)

Napisano

Ale bandzior :D ...aż się prosi, żeby nim ludzi rozjeżdżać xD Jesteś coraz lepszy... chyba muszę ostro wziąć się do roboty bo widzę, że konkurencja nie śpi. :P

Napisano

Ja też się zgodze z miwtem. Masz swój, odrębny styl, który coraz bardziej mi się podoba. świetnie operujesz kolorami:D Trzeba by dziś zajrzeć na mas.auto.pl ... bo konkursik podobno nadchodzi :DDDDDD