MohSETH Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Powiedz mi PikSar gdzie mogę dostać taki katalog? wiem, że oni wysyłają go do domów ale do mojej wsi nie dochodzi;) Może gdzieś na necie go znajdę, jak myślisz? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 ej fajne ale kto teraz daje takie kuchenki do wizek...;p Ja, zamierzam kupic taką do nowego mieszkania - tylko chromowaną, zrobiłem białą bo brushed metal mi kiepski wyszedł. Powiedz mi PikSar gdzie mogę dostać taki katalog? wiem, że oni wysyłają go do domów ale do mojej wsi nie dochodzi;) Może gdzieś na necie go znajdę, jak myślisz? w netcie jest ale nie w formie katalogu tylko każdy towar osobno trzeba szukac z Legnicy do Wroca daleko nie ma sz - dostaniesz na Bielanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 mały speed - około 40 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookash Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 wydaje mi się troche kanciate, ale w sumie to nie wiem, bo nie widziałem na oczy tych mebli. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riddick Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 jak na 40 min to bardzo ładnie, podoba mi się szczególnie wykonanie drewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 głośniki Infinity Reference czas modelowania 1,5 h (pierwszy głośnik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Po prostu świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 no kolumienki świetne, pokaż jak z maskownicą się prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 pewnie nie zrobił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 jestem pod wrażeniem, robisz dobre przedmioty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 cholender rozbrykales sie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Skąd można wziąć taki katalog Ikea, w tej książce są wymiary mebli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 Katalog można gwizdnąć w IKEA, tak - są wymiary. Popytaj znajomych z Wrocka czy nie mają - były rozdawane za darmo na wielu osiedlach No i coś do napędzania głosników, brakuje jednego guziczka - na końcu zauważyłem. W realu występuje tylko jako ciemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Bardzo fajne masz te modeliki piksar ;) Możesz wydac wlassna kolekcję na DVD później ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 z tym technicsem to pojechałes :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 ładnie ładnie to wszystko wygląda.. świetny modeling :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Luty 2007 Autor Share Napisano 11 Luty 2007 żeby nie było że nic nie robię - walcze jak urządzić kuchnie w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 srebrny techniks mnie rozwalil bardzo ładne, a co do kuchni najbarzdziej mi sie podoba ta w czarna szachownice ale llepiej dociagnij ja do konca bo tam z prawej sie powtuzyly jeda obok drugiej tego samego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepik666 Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 świetne:momentami aż nie wierzę że to jest roobine w prodramie a nie aparatem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 piksar odwal się od kolumn:P jestem zazdrosny ze takie łądne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AGATA3D Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 co do kuchni to wywaliłabym ta narożna szfkę zlewozmywakową-strasznie niepraktyczne rozwiązanie, może zamontujesz tam taką jaka nad nią wisi(chodzi mi o kształt)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 co do kuchni to wywaliłabym ta narożna szfkę zlewozmywakową-strasznie niepraktyczne rozwiązanie, może zamontujesz tam taką jaka nad nią wisi(chodzi mi o kształt)? Kobieto gdzie wykopałaś ten wątek? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AGATA3D Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 sie wie gdzie szukać, a tak serio to mam ciśnienie na ikea. Więc jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 AGATA: z tego co wiem kuchnia piksar'a jest już 4 lata po remoncie więc twoje uwagi są... hmmm lekko spóźnione :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi