Obywatel Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 Cześć. Trochę się obijam. Wrzucam taki stuff: Nowa wersja: Stara wersja
deshu Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 ladna ta texturka nawet, overall no revelations, chyba zabraklo pomyslu na wykonczenie...?
tweety Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 gdyby: szminka była oświetlona na białym tle niczym Maybeline szminka była obłozona ciekawszym materiałem bardziej nastawionym na refleksy nie na mat szminka była ujęta w pionowym kadrze to powiedziałbym: nice :) teraz mogę powiedzieć: gut model przestań się obijać :] Pozdrawiam
yooshi Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 Bez urazy... Nie podoba mi sie w ogole... Ale pracuj dalej. Praktyka czyni mistrza
ndru_w Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 Hej :) Moim skromnym zdaniem modele dobre, teksturka w miarę ciekawa, ale te krople, co to wyglądają jak rozlana rtęć :D jakoś mi psują całość. Pozdrowionka :)
tadzio Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 Niby ok, ale cos jakby calosc sie kupy nie trzyma. W kazdym razie model i textury GIT.
Lis Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 Ładne wzorki. Masz może Hi-Res ?? :) Ale niestety poza nimi nic ciekawego. Taka pospolita szmina. Do tego dochodzi słaby render. Pozdrawiam.
SWRSC Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 kaszalot z oswietleniem i materialami, wez do reki swoją szminke i looknij na materialy :p
chveti Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 Ja jestem na nie :) Model zdał egzamin, ale shadery i prezentacja niebardzo , szczególnie prezentacja. Jak zrobiłeś szminkę w takich kolorach to jak pisze tweety zrób na białym tle możesz też rozświetlić na ciemnym tle refleksami bo ta rtęć na szkle cieńko wychodzi ;) Pozdrawiam.
Obywatel Napisano 14 Listopad 2006 Autor Napisano 14 Listopad 2006 ‘Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera.’ – true, true. Spoko, thx. Dobrze, że przynajmniej budzi jakieś emocje. Muszę przyznać, że rady Tweetiego okazały się bardzo przydatne – dziękuje : ] Faktycznie bezpieczniej jest stosować kolory neutralne dla tła. Pionowy kadr (którego często unikam) też jest lepszy, bardziej dynamiczny. Deshu: trochę :) Tweety: staram się : ] Yooshi: true, true : ] Ndru_w: już zmienione : ] Tadzio: Thx : ) Faktycznie mały bałagan. Klicek: Thx : ] Lis: Teraz jest większa wersja. Hehe jak jest jakiś pozytyw to jest dobrze : ] SWRSC: Ze ‘swoją’ będzie problem :P Chveti: true, true. Na błędach człowiek się uczy. Niestety tym razem na swoich ;-) Master: racja : ]
Lis Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 Ty mi tu nie ściwmniaj tylko podziel się tym wzorkiem!!! :)
Obywatel Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 A o to Ci chodzi. Ok jak tylko się będzie dało dodawać załączniki to wrzucę.
Obywatel Napisano 16 Listopad 2006 Autor Napisano 16 Listopad 2006 Załączam obiecany wzorek. Nie wiem czy zadowoli Cię rozdzielczość, ale obrazek jest 2-kolorowy, więc jakoś można sobie poradzić ze skalowaniem.
Touch Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 A ten wzorek to legalnie można w komercji użyć?;D
Lis Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 dzięki za wzorek :) rozdziałak ok. przecież tracety to nasi przyjaciele. :)
Obywatel Napisano 17 Listopad 2006 Autor Napisano 17 Listopad 2006 Touch: Jest z boku ©, więc pewnie nie. Ale kto tego używa komercyjnie? : ]
Touch Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 ...a zdziwiłbyś się jaki z tego pożytek można zrobić;D Ale wracając to Twojej pracki, to ładnie ten wzorek wykorzystałeś, ale proponowałbym przejrzeć kilka reklam kosmetyków, choćby prasowych i pozwolić się nieco zainspirować;)
ndru_w Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 Hej :) Widzę, że poprawiłeś. Nawet "rtęć" posprzątałeś :P (mam nadzieję, że zachowałeś szczególną ostrożność, bo to dziadostwo strasznie trujące jest :D). Jest na pewno lepiej, reszta już została powiedziana ;) Pozdrowionka :)
Rekomendowane odpowiedzi