Napisano 13 Listopad 200618 l Cześć. Trochę się obijam. Wrzucam taki stuff: Nowa wersja: Stara wersja
Napisano 13 Listopad 200618 l ladna ta texturka nawet, overall no revelations, chyba zabraklo pomyslu na wykonczenie...?
Napisano 13 Listopad 200618 l gdyby: szminka była oświetlona na białym tle niczym Maybeline szminka była obłozona ciekawszym materiałem bardziej nastawionym na refleksy nie na mat szminka była ujęta w pionowym kadrze to powiedziałbym: nice :) teraz mogę powiedzieć: gut model przestań się obijać :] Pozdrawiam
Napisano 13 Listopad 200618 l Bez urazy... Nie podoba mi sie w ogole... Ale pracuj dalej. Praktyka czyni mistrza
Napisano 14 Listopad 200618 l Hej :) Moim skromnym zdaniem modele dobre, teksturka w miarę ciekawa, ale te krople, co to wyglądają jak rozlana rtęć :D jakoś mi psują całość. Pozdrowionka :)
Napisano 14 Listopad 200618 l Niby ok, ale cos jakby calosc sie kupy nie trzyma. W kazdym razie model i textury GIT.
Napisano 14 Listopad 200618 l Ładne wzorki. Masz może Hi-Res ?? :) Ale niestety poza nimi nic ciekawego. Taka pospolita szmina. Do tego dochodzi słaby render. Pozdrawiam.
Napisano 14 Listopad 200618 l kaszalot z oswietleniem i materialami, wez do reki swoją szminke i looknij na materialy :p
Napisano 14 Listopad 200618 l Ja jestem na nie :) Model zdał egzamin, ale shadery i prezentacja niebardzo , szczególnie prezentacja. Jak zrobiłeś szminkę w takich kolorach to jak pisze tweety zrób na białym tle możesz też rozświetlić na ciemnym tle refleksami bo ta rtęć na szkle cieńko wychodzi ;) Pozdrawiam.
Napisano 14 Listopad 200618 l Autor ‘Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera.’ – true, true. Spoko, thx. Dobrze, że przynajmniej budzi jakieś emocje. Muszę przyznać, że rady Tweetiego okazały się bardzo przydatne – dziękuje : ] Faktycznie bezpieczniej jest stosować kolory neutralne dla tła. Pionowy kadr (którego często unikam) też jest lepszy, bardziej dynamiczny. Deshu: trochę :) Tweety: staram się : ] Yooshi: true, true : ] Ndru_w: już zmienione : ] Tadzio: Thx : ) Faktycznie mały bałagan. Klicek: Thx : ] Lis: Teraz jest większa wersja. Hehe jak jest jakiś pozytyw to jest dobrze : ] SWRSC: Ze ‘swoją’ będzie problem :P Chveti: true, true. Na błędach człowiek się uczy. Niestety tym razem na swoich ;-) Master: racja : ]
Napisano 15 Listopad 200618 l Autor A o to Ci chodzi. Ok jak tylko się będzie dało dodawać załączniki to wrzucę.
Napisano 16 Listopad 200618 l Autor Załączam obiecany wzorek. Nie wiem czy zadowoli Cię rozdzielczość, ale obrazek jest 2-kolorowy, więc jakoś można sobie poradzić ze skalowaniem.
Napisano 17 Listopad 200618 l dzięki za wzorek :) rozdziałak ok. przecież tracety to nasi przyjaciele. :)
Napisano 17 Listopad 200618 l Autor Touch: Jest z boku ©, więc pewnie nie. Ale kto tego używa komercyjnie? : ]
Napisano 17 Listopad 200618 l ...a zdziwiłbyś się jaki z tego pożytek można zrobić;D Ale wracając to Twojej pracki, to ładnie ten wzorek wykorzystałeś, ale proponowałbym przejrzeć kilka reklam kosmetyków, choćby prasowych i pozwolić się nieco zainspirować;)
Napisano 17 Listopad 200618 l Hej :) Widzę, że poprawiłeś. Nawet "rtęć" posprzątałeś :P (mam nadzieję, że zachowałeś szczególną ostrożność, bo to dziadostwo strasznie trujące jest :D). Jest na pewno lepiej, reszta już została powiedziana ;) Pozdrowionka :)