sith_LORD Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 hmm..nad pracką pracuję już jakiś czas...ale efekt umieszczam dopiero teraz...a raczej za chwilę... pracka ma mieć tryb narracyjny tzn. ma byc umieszcona w 4kolejnych obrazkach(prościej mówiąc ma mieć formę komiksu) opowiada o człowiek który szuka miłości, czy znajdzie ją w sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 i pierwszy załącznik..pierwszy kadr..jeszcze do odpracowania, ale n arazie biorę się za drugi..tu ujęcie na samą twarz głównego bohatera.., nad pracką jużtroszkępracowałem...ale dopiero teraz zdecydowałem się przystąpić do bitwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 i całość łazienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 a teraz połączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Zajefajne. Lazienka jest from the skratch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Nareszcie doczekałem się krajana z Trójmiasta ;) No sith, go go go :) Licze na to ze zagramy dobrą partię przy szklance ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 no, bardzo ladne, bardzo ladne, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Patrzcie go, jak sie szczeniak rozochocil;) Sith, wiesz, ze on jest jeszcze niepelnoletni? :D Tak na marginesie wlasnie przeszla mi ochota na bitwe. Walka z wiatrakami :| Ide przypudrowac co nieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Ja w tym gościu widzę Szopena, a za Szopenem stoi taka masa uczuć, że już nic więcej nie musisz malować :) Ogólnie piękna sprawa. ..no i ten papier toaletowy - bardziej uduchowionego w życiu nie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 piknie to wygląda...bardzo mi się podoba :) nic więcej dodaćnie moge bo nie wiem co mam pisać :] tylko jeszcze raz napisze że praca jest prześwietna :D pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Hmmm, po prostu super ale mam dwie uwagi: 1- Przy takim oświetleniu zawsze jest widać drugie oko. To naprawdę ważne, koniecznie nanieś rozbłyski lekkie rozbłyski. 2- Oko wydaje mi się za płaskie. Hmmm, wytnij je i narysuj jeszcze raz w rozdzielczości x2 lub nawet x4 metodami jak do modelu a potem wkomponuj... Na pewno praca jeszcze zyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Ale i tak pracka wygląda oszołamiająco dobrze:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Papier toaletowy rzeczywiscie super. obrazek troche za bardzo zamazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Co do tego ze zamazane - i dobrze, tylko podkreca klimat co do tego ze przy takim swietle widac drugie oko i ze to jest wazne - to nie nie jest to wazne - nie jest w koncu celem zrobic zdjecie, ale swietny obrazek, aczykolwiek faktycznie to drugie przydalo by sie zaznaczyc chociazby wlasnie jakims blikiem, delikatna plama. poza tym to nic do dodania poza tym ze swietnie, zastanawiam sie tylko jak dalej rozegrasz pozostale kadry, ale to juz sie zobaczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saimon79 Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 swietne podoba mi sie pomysl z lustrem sam myslalem nad motywem lustra, obicia - trafione w 10 czekam na rozwoj pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 7 Październik 2003 Autor Share Napisano 7 Październik 2003 dziŕkujŕ za komentarzre...tablet to fenomenalna sprawa..bardzo u│atwia rysowanie..co do oka na tamtym kadrze..poprawiŕgo jak zrobiŕ pozosta│e dwa...teraz zrobi│em ju┐ je w spoˇb jakie mi poleci│e Goth...tu wrzcam zbli┐emie na twarz w drugim kadrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 nu chyba za male to oczko troche, i palce na dole troszke nietrafione jeszcze. Malowanie w wiekszej rozdzielczosci nie zawsze jest dobre, przy mniejszych plikach latwiej sie pracuje i na ogol maja troche wiecej ekspresji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 7 Październik 2003 Autor Share Napisano 7 Październik 2003 ok..i update...w całości kadr..jeszce to dopracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 KnockOut :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Hehe... Coś widzę że się ciężki klimacior zapowiada... Bigi- Traktuj to bardziej jak podejście do płótna... Malarze podchodzą na 3 cm odchodzą na 2 metry.... Nie wiem dla mnie to naturalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 a Sith w dodatku musi na 3cm do lustra podchodzić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 heh, goth, ty malarz?:) no na ogol na 3cm do plutna nie podchodza, chyba ze lubia bawic sie pedzelkiem retuszerskim, a akurat sith sobie swietnie z duza plama radzi i retuszowac za bardzo nie potrzebuje, btw, sithowi juz miowilem, ale w calosci obrazek wyglada o wiele wiele lepiej niz ten fragment wyciety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Bigi- Coś czuję że wracamy do debaty o wiewiórczych pośladkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Wygląda fenomenalnie- czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Moze, Goth, ale co ja bidny moge poradzic ze jak widze kogos kto probuje format a1 zapelniac wpatrujac sie w niego z odleglosci 3cm to ogarnia mnie nieprzyzwoita salwa szyderczego smiechu:) ale nic to wiesz mi ze sleczec , wygladzac i picowac moze kazdy. A wracajac do pracy to owszem zgadzam sie z malika, ale sie zobaczy co bedzie dalej:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 cieszę sięże mój temat wzbudza ttakie emocjei następny kadr...(goth..masz swojeoczko osobno zrobione) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 oststnie czwarte ujęcie będzie już tylko na oko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 uuu.. chyba z tydzień mnie tu nie było ok..update...ale układ chyba w poziomie zrobię... i poprawiłem oko w pierwszym obrazku..jecze troszkę do końca zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 swietne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 i j eszce małe info do pracki.. jeszce nie końcowe ale wyjaśniające: chciałem zilustrować niepokój,wewnętrzny niepokój, bohater miłość odnajduje właśnie w nim, smutku i samotności...w innym świecie umieszconym w jego umyśle...nie w fizyczności, to po trosze i mój umysł, umysłkażdego z nas, dlatego my również odczuwamy ten dziwnie znajomy stan umysłu...nie każdy musi mieć sobie psychopatę..ale tylko oni potrafią naprawdę tworzyć(ty teżna pewnoczujesz to w środku)..kazdy z nas, twórców ma swój własny poszarpany , zakręcony świat..kwestia tylko tego jak dobrze go ukrywa...ja czasem tez mam wizje takie chore ze sam sie ich boje..ale kocham je..i tak samo bohater z obrazka...tym własnie jest miłość w umyśle szaleńca..jest odrębnym inntymnym światem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 rozbrajajjaco piekne technicznie swietne wow brawo brawo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Kurcze - Super - podoba mi się podejście do tematu i wykonanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 No rewelacja. Myślę, że każdy, rozkochany w tej ciągłej pogmatwanej gonitwie myśli, stwórca może się utożsamiać z Twoją pracą. Świetna robota i pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Po prostu wymiatasz :D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Sith swirujesz nas tutaj ;) Znasz moje zdanie, swietna pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 O kurcze........ niesamowite....... Aż mnie zamurowało na pare minut :> Napisałam wcześniej jedną opinię- wypada mi ją powtórzyć. Ba! podnieść do kwadratu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 V! Bardzo dobre! W pełni utożsamiam się z Twoim Bohaterem i doskonale go rozumiem! Jak dla mnie to najlepsza praca w Bitwie! Praca, która zmusza do refleksji, a przecież właśnie o to w tym chodzi. ...jestem pod dużym wrażeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 no i final..nie zdążyłem włożyć tekstów ..ale może tak będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 oo.. super. Bardzo podoba mi się taki układ. Troche mnie dziwiły te paski w poprzedniej wersji. Myślałem, że to część kompozycji. A to pola na teksty miały być? A możesz zdradzić, chociaż w przybliżeniu, co by zawierały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 Sith świetna biała postac w ostatnim kadrze. Doskonałe podkreślenie całej pracy :) Moje zdanie zreszta znasz, to jest finał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuka Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 I ja muszę pocukrzyć! Super. I układ o niebo czytelniejszy! Ale, w przedostanim kadrze nie kreskowałbym tak wyraźnie tego czerwonego pod powieką, rozmyłbym troszkę, bardziej dopasował do reszty.... Ale to tylko taka sugestia, niekoniecznie słuszna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 sith: czy ty jakis zdjec referencyjnych uzywales czy tak z glowy to wszystko narysowales? z tego co przegladalem to wygrales ta bitwe stary :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 kurcze... bez txtooff to jest wymiatajace do granic mozliwosci... a wykonanie... mistrzostwo swiata!!! jestem zachwycona, generalnie duzo sie komiksow naogladalam i moglbys z pomyslami i wykonaniem spokojnie rywalizowac z tzw tworcami komiksow... ech... no piekne normalnie.... respect. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Gratuluję nagrody AWARD w Bitwie2D. Piękna praca z klimatem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Praca z klimatem i niezrównaną realistycznącia. Świetny efekt. Gratuluję drugiego miejsca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 totalny szok jestem jak zwykle mile zaskoczony pomysłowością sitha ,super,rewelacja i jak dla mnie to jest 1 miejsce facet ma leonarda w głowie moja żonka aż przeraziła się tym zbliżeniem oka :) bardzo pomysłowa praca jestem pod wielkim wrażeniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 sith to Twoja praca powinna wygrac, taka jest moja opinia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! KnockOut !! Gratulacje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 KnockOut rządzi :) W sumie Twoja Sith i Tigera prace są zupełnie inne i widać jury preferowało tym razem bardziej cartoonowo, humorystyczny klimat. Dla mnie obie to absolutna rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Zgadzam sie z Tigerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi