torm Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Wywołane z RAW'a... oryginał (trochę popsuty) można zobaczyć w moim wątku. (pierwszy i ostatni (jak na razie) HDR) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 "illy" fajne fotki i dla mnie bardzo znajome miejsca:). Chociaż nie uważam je za ciekawe, Ty fajnie uchwiciłes życie na Chyloni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cammad Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Morskie Oko z wakacji z przed roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 a tu taka pierwsza zabawa w hdr, robione na szybko, obiektywu nie wytarlem i pare paprochow zostalo:/ no ale na czyms sie trzeba uczyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Panie vision to jest raczej hdri... z hdr'em to raczej mało ma wspólnego... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 to mi wytlumacz prosze czym sie rozni hdr od hdri :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 ;] jak dla mnie hdri to "360" a hdr to mix roznych ekspozycji... źle mi sie wydaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 oba znacza dokladnie to samo, tyle ze w drugim skrocie na koncu masz imaging:P a moje zdjecie to jak najbardziej HDRI robione bodajze z 9 roznych ekspozycji, a ze panorama? to juz chyba kwestia dowolna jakim obiektywym sie pstryka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 w takim razie pardom za zamieszanie a haderka wyszla bardzo dobrze :) cos wiecej powiesz..? jakie szkło i w czym montowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 niestety jakosciowo to jeszcze nie ejst to, pomijajac brudy na szkielku, mialem tylko czas na zrobienie na szybko tylko 2 ujec, a z 2 ujec ciezko skleic pelne 360, wiec wyszlo jakies 330st i lekko rozjechane krawedzie, ale jak na 3min pstrykania jestem zadowolony;0 sprzet: Canon 5D mkII + sigma 8mm EX DG, skladane do HDR najpierw w shopie, potem rozkladanie panoramy w PTGUI, a nastepnie znow shop zeby przejsc w 8bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzelek Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 lumpy kup lepszy filtr ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Nie wiem czy było, ale skoro się natknąłem to wrzucam: ftp://ftp.helion.pl/online/tehdri/tehdri-6.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 PICsell, dzieki za info! bardzo sie ciesze ze ta wlasnie ksiazka zostanie wydana po pl :) btw, widze ze helion wydal jeszcze pare nowych ksiazek, dawo tam nie zagladalem :) pozdro, pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 no no, fajnie ze spolszczaja, ksiazka jest swietna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Hej, ostatnio byłem na wycieczce w opuszczonej fabryce celulozy, oto efekty: 1. HI-RES 2. HI-RES 3. 4. 5. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Uncle Fester Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Witam. Dopiero zaczynam przygodę z fotografią oraz z HDR. Oto moja praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Dla zainteresowanych kolejny ebook o hdri LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shamdistortion Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 zanim wylądowały w pomidorach(na ostro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Niezłe :D Ale nie wiem czy bym do ust wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi