daymon Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Witam. Przedstawiam wam moja ostatnia prace. Mialem wykonac okreslony sprzet elektroniczny i wkomponowac go w jakies pomieszczenie. Bedzie to broszura przedstawiajaca poszczegolne modele. Zapraszam do oceniania :) Pozdrawiam.
Orangegraphics Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 wszystko oprócz okna tarasu i wogóle tej części tam jest super;) może curv'sami to poprawisz, kolory pobawić się:D
Master Kiełbaster Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Trzebało przepalić tło za pomocą exposure w szopie bo teraz to wygląda jak by za oknem był mgła... I materiał skóry nienajlepsiejszy.
JohnyCa Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Swietny dywan, kadr troche dziwny i za plaski telewizor. Poza tym swiete oswietlenie i kompozycja. Gratuluje.
tadzio Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 No i te klapeczki na srodku pokoju:-) One nadaja calosci klimatu:-) Bardzo fajna pracka.
marunioms Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Dla mnie super pracka. Fajny klimacik. Jak możesz to napisz kilka słów o oświetleniu: czy używasz aeralight, czy sam skylight+direct? IRR+LC? czy doswietlasz jakims wewnetrznym swiatlem?
daymon Napisano 23 Listopad 2006 Autor Napisano 23 Listopad 2006 Hi. Dzieki wielkie za pozytywne komentarze. W scenie uzylem 2 swiatel vray ktore umiescilem za oknami. Wyjatkowo uzylem Irr+Lc ,wyjatkowo poniewaz zwykle uzywam Qmc+Lc. Ustawienia to nic specjalnego , czyli standard. Zgadzam sie z wami co do backgroundu i wstawilem go teraz w szopie. Wydaje mi sie ze w tej chwili jest lepszy. Zamieszczam poprawiona wersje w High res 3000x2094. Za niedlugo wstawie wersje nocna. http://rapidshare.com/files/4500080/modern_room_final__high_res.jpg.html Pozdrawiam.
!Ewert Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 no troche mglisto za oknem ale i tak jest bardzo dobrze;]
marunioms Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Kurcze ta rozdziałka mnie dobiła :). Ile to się czasu liczyło i na jakim kompie?? Bardzo fajne pracka, może tylko prawa strona za bardzo "przyjarana".
SWRSC Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 no no daymon powiedz im na jakim monsterze to sie liczylo :p
KLICEK Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Hej swietna pracka wszystko mi sie podoba w zasadzie , ale pracka jest troche mocno oczko udezajaca ;D pobawilem sie chwilke nia mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko :
daymon Napisano 23 Listopad 2006 Autor Napisano 23 Listopad 2006 Hehe jaki tam monster:) High res. to okolo 3h renderingu na render farmie o lacznej mocy okolo 100 GHz . Pozdrawiam.
daymon Napisano 23 Listopad 2006 Autor Napisano 23 Listopad 2006 Witam ponownie. Klicek ladnie ale nie wiem cos chyba za bardzo kolorowo jest :) A oto nocna wersja. Nie jest to high quality co zreszta widac ,ale mnie sie tam podoba :) Pozdrawiam.
!Ewert Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 te sciany takie jakieś za idealne;] ale i tak bardzo mi sie podoba;]
Touch Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 ta barierka coś chachmęci;) 100GHz...? n/c Jeśli to nie żart, to dlaczego tak długo??? Edit: Dobra, zobaczyłem high res;P Nie odkurzyłeś dywanu;D
hkropinski Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 ogolnie fajnie, chociaz wlasciwosci odbijania swiatla na skorze mi nie coś nie podchodza. dywan pierwsza klasa;) pozdarwiam
tadzio Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Nocna git. Tylko lampa po lewej swieci czy nie bo nie bardzo widac?Tak troche na pol gwizdka... Ale calosc supcio;-)
daymon Napisano 24 Listopad 2006 Autor Napisano 24 Listopad 2006 Dzieki ponownie za komentarze. Lampy swieca obydwie tylko ta po lewej jest troche bardziej oddalona od sciany. Nad skora bede musial w next wizkach popracowac bo sam nie jestem w 100% zadowolony z niej. Dywan...hm nie chcialo mi sie odkurzac :) Widze ze bede chyba robil tylko nocne vizki bo jakos latwiej jest uzyskac troche realizmu. :) Pozdrawiam
Cerebrate Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 nocna wersja genialna - ale jest dość jasno - to po co ten rój reflektorków w suficie? a moze to zraszacze? :D
yooshi Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 A mnie nie podoba sie tylko to, co napisal MasterKielbaster i to lustrzane odbicie oparcie w kanapie... Reszta super... :)))
daymon Napisano 26 Listopad 2006 Autor Napisano 26 Listopad 2006 Hey. Dzieki za komenty. Takie bylo ujecie czyli bez wlaczonych halogenow, poprostu chcialem oswietlic scene uzywajac lampy blyskowej i do tego dodalem jeszcze 2 slabe zrodla oswietlenia. Co do widoku za oknem zawsze mam problemy i musze nad tym popracowac:) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi