Napisano 22 Listopad 200618 l Witam. Przedstawiam wam moja ostatnia prace. Mialem wykonac okreslony sprzet elektroniczny i wkomponowac go w jakies pomieszczenie. Bedzie to broszura przedstawiajaca poszczegolne modele. Zapraszam do oceniania :) Pozdrawiam.
Napisano 22 Listopad 200618 l wszystko oprócz okna tarasu i wogóle tej części tam jest super;) może curv'sami to poprawisz, kolory pobawić się:D
Napisano 22 Listopad 200618 l Trzebało przepalić tło za pomocą exposure w szopie bo teraz to wygląda jak by za oknem był mgła... I materiał skóry nienajlepsiejszy.
Napisano 22 Listopad 200618 l Swietny dywan, kadr troche dziwny i za plaski telewizor. Poza tym swiete oswietlenie i kompozycja. Gratuluje.
Napisano 23 Listopad 200618 l No i te klapeczki na srodku pokoju:-) One nadaja calosci klimatu:-) Bardzo fajna pracka.
Napisano 23 Listopad 200618 l Dla mnie super pracka. Fajny klimacik. Jak możesz to napisz kilka słów o oświetleniu: czy używasz aeralight, czy sam skylight+direct? IRR+LC? czy doswietlasz jakims wewnetrznym swiatlem?
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Hi. Dzieki wielkie za pozytywne komentarze. W scenie uzylem 2 swiatel vray ktore umiescilem za oknami. Wyjatkowo uzylem Irr+Lc ,wyjatkowo poniewaz zwykle uzywam Qmc+Lc. Ustawienia to nic specjalnego , czyli standard. Zgadzam sie z wami co do backgroundu i wstawilem go teraz w szopie. Wydaje mi sie ze w tej chwili jest lepszy. Zamieszczam poprawiona wersje w High res 3000x2094. Za niedlugo wstawie wersje nocna. http://rapidshare.com/files/4500080/modern_room_final__high_res.jpg.html Pozdrawiam.
Napisano 23 Listopad 200618 l Kurcze ta rozdziałka mnie dobiła :). Ile to się czasu liczyło i na jakim kompie?? Bardzo fajne pracka, może tylko prawa strona za bardzo "przyjarana".
Napisano 23 Listopad 200618 l Hej swietna pracka wszystko mi sie podoba w zasadzie , ale pracka jest troche mocno oczko udezajaca ;D pobawilem sie chwilke nia mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko :
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Hehe jaki tam monster:) High res. to okolo 3h renderingu na render farmie o lacznej mocy okolo 100 GHz . Pozdrawiam.
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Witam ponownie. Klicek ladnie ale nie wiem cos chyba za bardzo kolorowo jest :) A oto nocna wersja. Nie jest to high quality co zreszta widac ,ale mnie sie tam podoba :) Pozdrawiam.
Napisano 23 Listopad 200618 l ta barierka coś chachmęci;) 100GHz...? n/c Jeśli to nie żart, to dlaczego tak długo??? Edit: Dobra, zobaczyłem high res;P Nie odkurzyłeś dywanu;D
Napisano 23 Listopad 200618 l ogolnie fajnie, chociaz wlasciwosci odbijania swiatla na skorze mi nie coś nie podchodza. dywan pierwsza klasa;) pozdarwiam
Napisano 23 Listopad 200618 l Nocna git. Tylko lampa po lewej swieci czy nie bo nie bardzo widac?Tak troche na pol gwizdka... Ale calosc supcio;-)
Napisano 24 Listopad 200618 l Autor Dzieki ponownie za komentarze. Lampy swieca obydwie tylko ta po lewej jest troche bardziej oddalona od sciany. Nad skora bede musial w next wizkach popracowac bo sam nie jestem w 100% zadowolony z niej. Dywan...hm nie chcialo mi sie odkurzac :) Widze ze bede chyba robil tylko nocne vizki bo jakos latwiej jest uzyskac troche realizmu. :) Pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 200618 l nocna wersja genialna - ale jest dość jasno - to po co ten rój reflektorków w suficie? a moze to zraszacze? :D
Napisano 24 Listopad 200618 l A mnie nie podoba sie tylko to, co napisal MasterKielbaster i to lustrzane odbicie oparcie w kanapie... Reszta super... :)))
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor Hey. Dzieki za komenty. Takie bylo ujecie czyli bez wlaczonych halogenow, poprostu chcialem oswietlic scene uzywajac lampy blyskowej i do tego dodalem jeszcze 2 slabe zrodla oswietlenia. Co do widoku za oknem zawsze mam problemy i musze nad tym popracowac:) Pozdrawiam.