Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No ta scenka wygląda wypaśnie (a to jeszcze nie koniec). Twoja praca przeszła najśmielsze moje oczekiwania... Szacunek ;)

• Odpowiedzi 117
  • Wyświetleń 15,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model low-poly renderowany z takim shaderem, z postprodukcja, nie wyglada imho wcale fajnie :)

Poza tego spidera, wbrew pozorom, jest strasznie sztywna. Jezeli ma sprawiac wrazenie "zdolowanego", to bardziej go przygarb, rozluznij miesnie, usadz mocniej cala postac.

Imho lepiej bedzie przedstawic ten model w akcji, w jakims dramatycznym oswietleniu, pokazac szczegoly, a nie ukrywac w cieniu kulke poligonow ;)

Napisano

Witam!!

super :)

klicek mozesz zrobic (przeciez masz) wesje hp spiderka i do galeri :) wlasnie z taka poza :) wiekszosc roboty masz za soba model tex itp itd :D

trzymam kciuki :)

pozdro i powodzenia

Napisano

Fajnie to wygląda. Model to już wiadomo, że fajny. Na pozę rzadną konkretną ani na styl kostiumu nie będe nic pisać bo to twoja praca. Kolorki jednak w tekstórce trzeba stonować. Spróbuj zamiast czystego niebieskiego i czerwonego...troche zamieszać i dać ciemną czerwieć i niebieski ciemny wpadający w granat...jakoś coś tak miej więcej;)

Nie podobają mi się tez szczerze te oczy. Co widziałem komiks ze Spider-manem wszędzie miał on oczy w stylu tym znanym z filmu. A ten twój podobnie zresztą jak ten na avatarze twoim ma takie dziwne jaja? Ale to już moze się czepiam.

Pozdrawiam.

Napisano

Reanimator w sumie masz racje :) Złem jest ukrywać w cieniu dobry model lp. Poprostu wtedy nie widać czy jest dobry nawet ;)

Ale ogólnie scenka mi się bardzo podoba. I tak jak Nielot napisał, Klicek może zrobić taką scenkę z użyciem modelu hp, już tak poza bitwą :)

Pozdawiam

Napisano
  • Autor

Dzieki chlopaki za dobre rady :) napewno podkrece jeszcze difa i bede wrzucal co jakis czas udpejty, narazie mam troche tydzien zapchany ale napewno wieczorkami posiedze i popracuje, narazie textura nie ruszana od poczatku itp :)

Ledyr - deszcz to zwykly sprey + materiał i render ;D

Dzieki jeszcze raz :)

Napisano

no modelik tradycyjnie świetny, w tej pozie trochę mi nie pasuje ułozenie głowy, wygląda jakby oglądał swojego wacka:D , moze dlatego własnie ze jest za sztywyny, przy takim napręzeniu wydaje mi się ze lepjej jak by miał uniesioną głowę i spogladał przed siebie lub tez całkowita zmiana ułozenia bo fakt za duzo go nie widać i ogólnie bryła świetnej postaci jest schowana, co do textur to mozę to pajęczyne którą ma na sobie zrobić jak dodatkowy bump na normalu tak zeby sie bardziej odznaczala , mozna by tez wrzucic jako dodatek jakąś futurystyczną fakture materiału tyle ze wtedy zniknąłby byc moze komiksowy charkater, zresztą nie wiem , metoda kombinwania do skutku chyba jest najpesza ;)

Napisano

Albo mi się zdaje albo model wygląda plastikowo ?

Jak ktoś na górze napisał chyba miałeś venomka robić ;)

Ale pracka cud, miód i orzeszki :D

Napisano

a czy on nie miał tych kresek białych? hymmmm....

edit. zwracam honor :) coś mi sie powaliło. ... :) W komiksie były czarne

Napisano

Bardzo baaaardzo ładnie :) Czekam na finał ;)

Napisano

Lepiej zdecydowanie wygląda. Wciąż mnie się te oczy nie widzą. No i wracając do pakera, heh, uda to ma jak kurczak:) Luknij np. na Brucea Lee - drobny niesamowicie koleś a mieśnie ma wykute jak w atlasie anatomicznym.

Napisano

no teraz jakas ladna scenka z przyklejonym pajaczkiem do sciany budynku ...o zachodzi slonca albo cos takiego!;) iz robcie scenke...SPAWN vs. SPIDER-MAN!:D