Napisano 12 Grudzień 200618 l tekstura rajstopek jak na razie do mnie nie przemawia, może zrób już dokładnie takie jak w filmie? Cała reszta super, gratuluję gwiazdek na CGtalk :)
Napisano 12 Grudzień 200618 l no masz smykałke widze do characterów, bo bardzo ładnie Ci to wychodzi jedynie co mnie razi to kamizelka i te rajstopki... jakies takie dziwne
Napisano 17 Grudzień 200618 l Opierpapier sie. LENIU DO ROBOTY!! W sumie pasuje, Dodac pare liter, pare odjac pare przestawic w nicku ledyr i wychodzi .. Szatan o_O tj. mialo byc Len XD
Napisano 17 Grudzień 200618 l Autor skończylem w końcu, sorki za postój ale nie mialem czasu za duzo dzieki wszystkm za komentarze i pomoc! :o moze troche spieprzylem, moglby być bardziej podobny no ale trudno sie mówi, zyje sie dalej :) obo - thx ognisty - thx, mi sie tez nie podobają ale juz czasu nie ma KLICEK - thc Por@szek - thx cos tam próbowalem :D Owen - thx Co się dzieje z moim faworytem ?? :))) pozdro jestem jestem ^^ ktos tu moze wygrac... ;) hee to sie okaze :P tekstura rajstopek jak na razie do mnie nie przemawia, może zrób już dokładnie takie jak w filmie? myslalem, ze robie własnie takie :/ Cała reszta super, gratuluję gwiazdek na CGtalk :) thx Opierpapier sie. LENIU DO ROBOTY!! W sumie pasuje, Dodac pare liter, pare odjac pare przestawic w nicku ledyr i wychodzi .. Szatan o_O tj. mialo byc Len XD heheh lol :D:D POZDRO!!!
Napisano 17 Grudzień 200618 l no pięknie, w moim rozrachunku jesteś na 2 miejscu egzekwo z ta czerwona panienką :) ogólnie poziom bitwy był wysoki i cięzko ocenić kto najlepiej zrobil... ale 1 msce to juz mowilem wczesniej komu daje ;D
Napisano 17 Grudzień 200618 l rewelacja, wyglada kilka razy lepiej niz model z gry, ktora swego czasu robila na mnie wrazenie na xpudle ;P good job joł
Napisano 17 Grudzień 200618 l niezly kolunio, filmu w sumie nie widzialem tylko pojedyncze ujecia i fotki ale jak najbardziej go przypomina