arcade Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 tekstura rajstopek jak na razie do mnie nie przemawia, może zrób już dokładnie takie jak w filmie? Cała reszta super, gratuluję gwiazdek na CGtalk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Nie no, Shrek jak malowany. Bardzo ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 no masz smykałke widze do characterów, bo bardzo ładnie Ci to wychodzi jedynie co mnie razi to kamizelka i te rajstopki... jakies takie dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 ale rajstopki byly takie ... Jest ok jedziesz dalej koncz skubanca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 ktos tu moze wygrac... ;) spoko model ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Klasa, podobac sie. Sprawdz tylko kwestie paznokci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 pieknie, jak z filmu tylko za mało uświniony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Co się dzieje z moim faworytem ?? :))) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Opierpapier sie. LENIU DO ROBOTY!! W sumie pasuje, Dodac pare liter, pare odjac pare przestawic w nicku ledyr i wychodzi .. Szatan o_O tj. mialo byc Len XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 skończylem w końcu, sorki za postój ale nie mialem czasu za duzo dzieki wszystkm za komentarze i pomoc! :o moze troche spieprzylem, moglby być bardziej podobny no ale trudno sie mówi, zyje sie dalej :) obo - thx ognisty - thx, mi sie tez nie podobają ale juz czasu nie ma KLICEK - thc Por@szek - thx cos tam próbowalem :D Owen - thx Co się dzieje z moim faworytem ?? :))) pozdro jestem jestem ^^ ktos tu moze wygrac... ;) hee to sie okaze :P tekstura rajstopek jak na razie do mnie nie przemawia, może zrób już dokładnie takie jak w filmie? myslalem, ze robie własnie takie :/ Cała reszta super, gratuluję gwiazdek na CGtalk :) thx Opierpapier sie. LENIU DO ROBOTY!! W sumie pasuje, Dodac pare liter, pare odjac pare przestawic w nicku ledyr i wychodzi .. Szatan o_O tj. mialo byc Len XD heheh lol :D:D POZDRO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Jak dla mnie mega wypas, fantastyczna robota :) Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 no pięknie, w moim rozrachunku jesteś na 2 miejscu egzekwo z ta czerwona panienką :) ogólnie poziom bitwy był wysoki i cięzko ocenić kto najlepiej zrobil... ale 1 msce to juz mowilem wczesniej komu daje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 dla mnie rewelka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Dla mnie też pięknie. Full wypas. Brawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 jedno mozna powiedziec and the winner is..... :D super !! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latarnik Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 rewelacja, wyglada kilka razy lepiej niz model z gry, ktora swego czasu robila na mnie wrazenie na xpudle ;P good job joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 niezly kolunio, filmu w sumie nie widzialem tylko pojedyncze ujecia i fotki ale jak najbardziej go przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi