Napisano 25 Listopad 200618 l Witam przylaczam sie do bitwy i bede robił Timona :) z "Timnona i Pumby"
Napisano 25 Listopad 200618 l miałem go w planach :D ale nie umiałbym tych herów zydłubać aby potem przy animacji ładnie sie ruszały :) powodzenia
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor mileS - dzieki Cerebrate - dzieki, tez sie nad tym zastanawialem, najwyżej beda sztywne jak na żelu;) narazie zrobilem glowe
Napisano 26 Listopad 200618 l Witam!! o fak!! dal mnie bomba!! super to wyglada dalbym tylko mu troszke szersz (miekksze teraz sa ostre) luki brwiowe :) pozdro
Napisano 26 Listopad 200618 l genialna postac i skłamał bym gdybym powiedzial ze zle Ci to wychodzi jest wrecz genialnie !
Napisano 26 Listopad 200618 l Wygląda bardzo fajnie. Oby reszta była równie udana :) Trzymam kciuki. Tak przy okazji, gdzie ja się uchowałem, że o połowie tych wszystkich kreskówek z bitwy nie miałem pojęcia :D
Napisano 26 Listopad 200618 l no, swietnie głowa wygląda, widać ze umiesz modelować a nie tylko walić bezsensownego MS tak jak ja :D
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor nielot007 - dzieki, nad wyrazem twarzy bede jeszcze pracowal, KLICEK - dzieki wielkie ;) Kuba_ - dzieki, ja tez niektórych postaci nie znalem, czego zaluje a zwalszcza conana, ktorego robi ziomuś :D ledyr - dzieki, hehe :P
Napisano 26 Listopad 200618 l Ladnie :) wygla prawie jak orginal a to prawie to jedynie chyba dlatego ze jest ciut przy waski, jakbys go troche przeskalowal byloby moim zdaniem lepiej.
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor Konras - racja jest troche waski, ale dopasowalem go dokladnie do referek jakie znalazlem na necie i tak jakos wyszedl, przeskaluje ją troche jak juz bede mial cialo
Napisano 29 Listopad 200618 l prawie idealne... O FAK MYSLALEM, ZE TEN ELEMENT WYSTAJACY JEST Z PRZODU HAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA