Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetnie!!!

Czy mógłbyś nakierować mnie w kwestii materiału blatu kuchennego? Bardzo podoba mi się u ciebe efekt satynowego wykończenia powierzchni (kompozyt, Corian?).

Nie wielu robi to dobrze... ja tez jeszcze walczę z takimi subtelnościami. Dużo dałeś subdivs? Może pokażesz screen'a? Ale na stolikach kawowych trochę za mocne według mnie :) Pozdrawiam,

Napisano
ładnie

dlaczego większość ma fioła na punkcie tych lamp w suficie, w każdej wizce na forum - takie same lampy sufitowe.

No właśnie...nuda nie? :))

Napisano

no wiesz.... miesa postawić na balkonie ?! :)

świetny render, jedynie pies słabo sie tu wpasował...

Napisano
no wiesz.... miesa postawić na balkonie ?! :)

świetny render, jedynie pies słabo sie tu wpasował...

szlag, dopiero teraz jak wlazłem jeszcze raz zobaczyłem że tam jest pies

Napisano

dziekowac.... material na blacie zwyczajny, tak samo drewno zreszta. lampy takie bo tylko taki model mam obecnie na podoredziu hehe...pies wklejany i to widac.. no a foteliki na noc zgarniaja do dom zeby ptaki nie zapaskudzily...pozdrowienia

Napisano

Pokoik przyjemny ale masz dużo baboli z czego może część na skutek zbyt mocnej kompresji. W niektórych miejscach wygląda to tak jakbyś pobazgrał blurem po renderku.

pozdro

Napisano

Dobre materiały i może ciut za bardzo prześwietlony jak na mój gust ale generalnie jest bardzo przyzwoicie.

A pies jest w zje2#@#@#@fajny:):):) dla mnie dobry pomysł aczkolwiek nie jestem zwolennikiem dodawanie elementów żywych na wizkach wnętrz ( typu ludzie zwierzęta) Przeważnie zawsze to głupio wychodzi ale tutaj całkiem ok

Pozdrawiam

Napisano

widzisz Pawel, gosciu wyczail Twoja orientacje...

:)

no i wydało sie! ! !

oj Paweł, tyle lat w takim zakłamaniu .......

;)

jeżeli chodzi o prace - dla mnie super, zresztą wiesz sam! :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności