Napisano 27 Listopad 200618 l kolejne wnetrze wrzucam ... Jak zwykle vray + photoshop. Pochodzenie modeli tez jak zwykle (ukłony leca do Chalka.:) pozdrowienia.
Napisano 27 Listopad 200618 l Świetnie!!! Czy mógłbyś nakierować mnie w kwestii materiału blatu kuchennego? Bardzo podoba mi się u ciebe efekt satynowego wykończenia powierzchni (kompozyt, Corian?). Nie wielu robi to dobrze... ja tez jeszcze walczę z takimi subtelnościami. Dużo dałeś subdivs? Może pokażesz screen'a? Ale na stolikach kawowych trochę za mocne według mnie :) Pozdrawiam,
Napisano 27 Listopad 200618 l ładnie dlaczego większość ma fioła na punkcie tych lamp w suficie, w każdej wizce na forum - takie same lampy sufitowe.
Napisano 27 Listopad 200618 l ładnie dlaczego większość ma fioła na punkcie tych lamp w suficie, w każdej wizce na forum - takie same lampy sufitowe. No właśnie...nuda nie? :))
Napisano 27 Listopad 200618 l no wiesz.... miesa postawić na balkonie ?! :) świetny render, jedynie pies słabo sie tu wpasował...
Napisano 27 Listopad 200618 l no wiesz.... miesa postawić na balkonie ?! :) świetny render, jedynie pies słabo sie tu wpasował... szlag, dopiero teraz jak wlazłem jeszcze raz zobaczyłem że tam jest pies
Napisano 28 Listopad 200618 l Autor dziekowac.... material na blacie zwyczajny, tak samo drewno zreszta. lampy takie bo tylko taki model mam obecnie na podoredziu hehe...pies wklejany i to widac.. no a foteliki na noc zgarniaja do dom zeby ptaki nie zapaskudzily...pozdrowienia
Napisano 28 Listopad 200618 l Pokoik przyjemny ale masz dużo baboli z czego może część na skutek zbyt mocnej kompresji. W niektórych miejscach wygląda to tak jakbyś pobazgrał blurem po renderku. pozdro
Napisano 28 Listopad 200618 l soska ---> to już jest zboczenie... świetna wizka, nic dodać, nic ująć(!);)
Napisano 29 Listopad 200618 l Autor jamnika nie ma bo to wersja demo... co do ustawien to niestety bez ciekawostek - standardowo
Napisano 29 Listopad 200618 l super super naprawdę super !! fajne światło, piesek świetny:) no i dobrze dobrane otoczenie.
Napisano 30 Listopad 200618 l pies za duzy jak zwykle, reszta jak zwykle super, zwlaszcza te kilka modeli, ktore wydaja mi sie dzwinie znajome ;)
Napisano 1 Grudzień 200618 l Co do psa - jak na takie bydle to się za mało ślini :) Co do pracki - rewelka. Może troszeńkę za jasno. Pozdro.
Napisano 1 Grudzień 200618 l Dobre materiały i może ciut za bardzo prześwietlony jak na mój gust ale generalnie jest bardzo przyzwoicie. A pies jest w zje2#@#@#@fajny:):):) dla mnie dobry pomysł aczkolwiek nie jestem zwolennikiem dodawanie elementów żywych na wizkach wnętrz ( typu ludzie zwierzęta) Przeważnie zawsze to głupio wychodzi ale tutaj całkiem ok Pozdrawiam
Napisano 2 Styczeń 200718 l Bardzo fajna pracka, podobaja mi sie materialy no i wlasnie dlaczego nie jamnik prezesa :] pozdrowienia noworoczne dla ekipy GSZ :]
Napisano 2 Styczeń 200718 l skąd Ty tego pieska wziołeś....git podoba sie , ale lepiej pudla wklej ;]
Napisano 3 Styczeń 200718 l widzisz Pawel, gosciu wyczail Twoja orientacje... :) no i wydało sie! ! ! oj Paweł, tyle lat w takim zakłamaniu ....... ;) jeżeli chodzi o prace - dla mnie super, zresztą wiesz sam! :)
Napisano 3 Styczeń 200718 l Autor Chalek, nie od dzis wiadomo ze ten Twoj ślub to sciema. Nikt do tej pory szanownej malzonki nie widzial...:)
Napisano 3 Styczeń 200718 l oj widzialo pare osob jednak, to Twojej nikt nie widzial... PS zaraz nas moderatorzy pogonia za OT :]