Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

kolejne wnetrze wrzucam ... Jak zwykle vray + photoshop. Pochodzenie modeli tez jak zwykle (ukłony leca do Chalka.:) pozdrowienia.

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetnie!!!

Czy mógłbyś nakierować mnie w kwestii materiału blatu kuchennego? Bardzo podoba mi się u ciebe efekt satynowego wykończenia powierzchni (kompozyt, Corian?).

Nie wielu robi to dobrze... ja tez jeszcze walczę z takimi subtelnościami. Dużo dałeś subdivs? Może pokażesz screen'a? Ale na stolikach kawowych trochę za mocne według mnie :) Pozdrawiam,

Napisano

ładnie

dlaczego większość ma fioła na punkcie tych lamp w suficie, w każdej wizce na forum - takie same lampy sufitowe.

Napisano
ładnie

dlaczego większość ma fioła na punkcie tych lamp w suficie, w każdej wizce na forum - takie same lampy sufitowe.

No właśnie...nuda nie? :))

Napisano

no wiesz.... miesa postawić na balkonie ?! :)

świetny render, jedynie pies słabo sie tu wpasował...

Napisano
no wiesz.... miesa postawić na balkonie ?! :)

świetny render, jedynie pies słabo sie tu wpasował...

szlag, dopiero teraz jak wlazłem jeszcze raz zobaczyłem że tam jest pies

Napisano
  • Autor

dziekowac.... material na blacie zwyczajny, tak samo drewno zreszta. lampy takie bo tylko taki model mam obecnie na podoredziu hehe...pies wklejany i to widac.. no a foteliki na noc zgarniaja do dom zeby ptaki nie zapaskudzily...pozdrowienia

Napisano

Pokoik przyjemny ale masz dużo baboli z czego może część na skutek zbyt mocnej kompresji. W niektórych miejscach wygląda to tak jakbyś pobazgrał blurem po renderku.

pozdro

Napisano

soska ---> to już jest zboczenie... świetna wizka, nic dodać, nic ująć(!);)

Napisano

wizka super, pies fajnie zrobiony , nie wiem co wam w nim nie pasuje

Napisano
  • Autor

jamnika nie ma bo to wersja demo... co do ustawien to niestety bez ciekawostek - standardowo

Napisano

super super naprawdę super !! fajne światło, piesek świetny:) no i dobrze dobrane otoczenie.

Napisano

pies za duzy jak zwykle, reszta jak zwykle super, zwlaszcza te kilka modeli, ktore wydaja mi sie dzwinie znajome ;)

Napisano

Co do psa - jak na takie bydle to się za mało ślini :)

Co do pracki - rewelka. Może troszeńkę za jasno. Pozdro.

Napisano

Dobre materiały i może ciut za bardzo prześwietlony jak na mój gust ale generalnie jest bardzo przyzwoicie.

A pies jest w zje2#@#@#@fajny:):):) dla mnie dobry pomysł aczkolwiek nie jestem zwolennikiem dodawanie elementów żywych na wizkach wnętrz ( typu ludzie zwierzęta) Przeważnie zawsze to głupio wychodzi ale tutaj całkiem ok

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo fajna pracka, podobaja mi sie materialy no i wlasnie dlaczego nie jamnik prezesa :] pozdrowienia noworoczne dla ekipy GSZ :]

Napisano

skąd Ty tego pieska wziołeś....git podoba sie , ale lepiej pudla wklej ;]

Napisano

widzisz Pawel, gosciu wyczail Twoja orientacje...

:)

no i wydało sie! ! !

oj Paweł, tyle lat w takim zakłamaniu .......

;)

jeżeli chodzi o prace - dla mnie super, zresztą wiesz sam! :)

Napisano
  • Autor

Chalek, nie od dzis wiadomo ze ten Twoj ślub to sciema. Nikt do tej pory szanownej malzonki nie widzial...:)

Napisano

oj widzialo pare osob jednak, to Twojej nikt nie widzial...

PS

zaraz nas moderatorzy pogonia za OT :]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności