Napisano 28 Listopad 200618 l Witam, nie udzielam się za dużo w tym dziale no ale kiedyś trzeba zacząć :) Przedstawiam wam moją prackę którą z dnia na dzień wydłubałem w Photoshiepie, jak widać zbiór brushy, Alphów oraz Zdjęć, Nic wielce nadzwyczajnego, głównym zamierzeniem przy tworzeniu tej pracy było stworzenie sobie poprostu abstrakcyjnego rysunku który by mi się podobał i mógłbym dać na tapetę :) Jak wiadomo gusta są różne i wiem że wielu nie bedzie się ona podobać z takich czy innych powodów a tym którzy ją docenią od razu z góry dziękuje :)) Oczywiście pozytywną jak i negatywną krytykę przyjmuje z otwartymi ramionami :)) Pozdrawiam :*
Napisano 28 Listopad 200618 l bardzo ładnie i serdecznie zachęciłeś do komentowania :) ... nie podoba mi sie :D..., ale heca
Napisano 28 Listopad 200618 l tez mi sie nie podoba...ale mi to sie zwykle nieprzemyslane wymysły nie widzą.. pzdr :D
Napisano 28 Listopad 200618 l A co to pole testowe standardowych brushy photoshopowych? Sorki ale te listki i gwiazdki to już se naprawdę można było darować. Poza tym brakuje jednoznaczengo akcentu. Generalnie napaćkane bez pomysłu.
Napisano 29 Listopad 200618 l Autor może się tak wydawać ale pomysł miałem i go zrealizowałem tak jak sobie to wymyśliłem, co do gwiazdek to musaiły tam być, moze ty tego nieiwdzisz ale ja tak, po1 tu nie chdozi o to że jak już standardowy brysh to nie do użytku.... gwiazdki dały charakter przestrzeni jak by kosmicznej a co do lsitkow to rzeczywiście niema ich tam za duzo ale troszke bezsensownie na koniec je dodalem :))) Tak ogolnie brushy dużo niema bo bailem sie tez alfami , zdieciami tid itp, pzodro
Napisano 2 Grudzień 200618 l Dużo napaćkałeś, ale bez większego składu i ładu, przeładowany tandetnymi motywami, brud w takiej ilości męczy, jeżeli nie jest użyty z wyraźnym konceptem. Obiektywnie jednak trzeba przyznać że te same elementy (mimo że naiwne), w innej konstelacji mogą zrobić prawdziwą furorę. Ile widuje się pracek naładowanych motylkami i gwiadkami, jednak trzeba je używać zachowując jakiś wyważony zmysł estetyczny. Trochę trzeba jeszcze poćwiczyć.
Napisano 6 Grudzień 200618 l Autor hehe, jak napsaiłem, była to pracka jaka podobała mi się, i mi sie podba, nie robiłem jej dla szerokiej publiki wraz z wszelkimi rygorami, niechodziło mi o składnie oraz niechdoziło mi o to by było mało napaćkane... chdoziło mo i to by w jednym rogu było (taka metafora) rozlana farba(lewy dolny róg) a na całej tapecie dalej paćki z farby... proste :))) nierobiłem jej długo, praktycznie tak się bawiłem ;] pzodro 800 Post >> I RoX xD