Napisano 1 Grudzień 200618 l Witam, Scenka z glowy, wszystkie modele (oprocz zieleni) i materialy zrobilem sam i dlatego jakie sa take sa :) Zrobilem ta scenke zeby pocwiczyc materialy, oswietlenie i rendering. Hardware: P4 HT 3GHz | 1GB RAM PNY | GF6200TC Software: 3dsmax9 | Vray 1.5 RC3 | PS Czasy renderingu srednio 1:15h na klatke
Napisano 1 Grudzień 200618 l Cytat materialy zrobilem sam i dlatego jakie sa take sa :) Czyli takie zaj*biste, czy takie słabe ;P A tak konkretnie to mi się podoba, może tylko to drewienko na szafce i kibelku za bardzo odbija i ten shaderek liści, ale to drobnostki, poza tym pozytywnie :) 7+/10
Napisano 2 Grudzień 200618 l najslabiej wypadly "gadzety" na umywalce, reszta extra, mi sie roslinka bardzo podoba ;) uzyles ies'ow? tak mi sie wydaje, ale nie jestem pewien
Napisano 3 Grudzień 200618 l Autor dzieki za komenty streaker | Master Kiełbaster wiem ze troche to drewno przepolerowalem ale juz nie bede poprawial Tomuś moze kiedys poprawie te cienie ozzyslip AA bylo ok ale pozniej chyba przesadzilem z sharpen edges w PS'ie :/ anJek uzylem 4x IES + VrayLight, gadzety na umywlce to proste modele z teksturka
Napisano 5 Grudzień 200618 l serwus :) mi sie podoba. Z rzeczy ktore bym wprowadził/zaproponował/zmienił , to coś pod sufitem ( ale nie wiem co). Może jakieś rośliny zwisające ?? A druga sprawa ( chyba ważniejsza), to może bardziej zielone szkło ? Widziałem piekne zielone szkło w wizce kogośtu z forum ( przepraszam, nie pamietam nicka) - było piekne. Powyższe uwagi nie zmieniają faktu, że mi sie podoba :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 6 Grudzień 200618 l Wszystko wporządku, fajna dbałość o szczegóły(szczoteczki, kremy-proste ale dodają efektu). Ogólnie nice.
Napisano 22 Grudzień 200618 l Powiem tylko jedno, super... fota normalnie. Jak zrobiłeś sam teksture to widocznie zajmujesz sie 2d i 3d.
Napisano 25 Grudzień 200618 l Heh nie no stary mistrzostwo. Moja siostra jak weszła do pokoju to się zapytała czy prysznic kupuje. Jak jej powiedziałem, że to nie zdjęcie to takie oczy miała O_O :D Bije pokłony przed geniuszem :D Pozdr, Solo