Napisano 2 Grudzień 200618 l Pomyslalem iz sprobuje swoich sil w mini bitwie. Postac napewno dobrze znana, zainspirowala mnie ksiazeczka moje malej coreczki o kubusiu puchatku :). A ze kubus wydawal mi sie postacia duzo latwiejsza do stworzenia wiec postanowilem zrobic tygryska. Jako ze tygrysek w wersji najstaszej nieco rozni sie od obecnych tygryskow staralem sie mniej wiecej usrednic brylem miedzy nowyma starym tygryskiem. W miare zageszczania siatki zapewne jedna z wesji sie bardziej uwidoczni.(mam taka nadzieje ;). Ponizej tygrysek, w fazie obecnej bryla ma 1680 trisow. Planuje bardziej zagescic siatke i mozliwe pozbyc sie ostrych ksztalow. To narazie tyle. Poza statyczna pod rigg'a. Pozdrawiam !
Napisano 7 Grudzień 200618 l Ładny ładny, swoją drogą moje dzieciaki też lubią Tygryska :D :D :D , jedynie w ostatecznej wersji mógłby brykać na ogonie ;). Pozdrawiam
Napisano 7 Grudzień 200618 l Autor Praca, praca, praca :/ . Model z zageszczona siatka juz mam prawie skonczony. Co do pozy to wlasnie sie nad nia zastanawiam. Albo bedzie bryk na łogonie albo jazda na lodzie, na drewniakach z szalem na szyii. Na dniach planuje łupdejt.
Napisano 14 Grudzień 200618 l Autor Witam .. maly updat.. za wiele czasu niemam tak jak i do konca bitwy za wiele nie pozostalo :). Tygrysek w pozie rzutu sniezka :). Sniezki jeszcze niema tak jak i szalika. Postaram sie wyrobic. Teksturka w fazie produkcji. Postaram sie do konca mb wyrobic Pozdrawiam.
Napisano 14 Grudzień 200618 l Autor Siemka wszystkim , jutro wrzuce kolejny updat z brwiami , wasami + dalsza walaka z teksturka.
Napisano 18 Grudzień 200618 l Autor Tyle zrobilem myslaem ze bitewke przedluzono do 25 dlatego tez odlozylem prace na kilka dni a tu koniec :). no nic. Tyle zdazylem zrobic.
Napisano 18 Grudzień 200618 l super :) prosze podmien miniaturke to co ze juz po, ale ludzie beda wiedziec na przyszlosc :)