Predator Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Pomyslalem iz sprobuje swoich sil w mini bitwie. Postac napewno dobrze znana, zainspirowala mnie ksiazeczka moje malej coreczki o kubusiu puchatku :). A ze kubus wydawal mi sie postacia duzo latwiejsza do stworzenia wiec postanowilem zrobic tygryska. Jako ze tygrysek w wersji najstaszej nieco rozni sie od obecnych tygryskow staralem sie mniej wiecej usrednic brylem miedzy nowyma starym tygryskiem. W miare zageszczania siatki zapewne jedna z wesji sie bardziej uwidoczni.(mam taka nadzieje ;). Ponizej tygrysek, w fazie obecnej bryla ma 1680 trisow. Planuje bardziej zagescic siatke i mozliwe pozbyc sie ostrych ksztalow. To narazie tyle. Poza statyczna pod rigg'a. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Witam!! bardzo fajnnie predator!! :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 witamy i powodzenia :D super to wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Ładny ładny, swoją drogą moje dzieciaki też lubią Tygryska :D :D :D , jedynie w ostatecznej wersji mógłby brykać na ogonie ;). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 Praca, praca, praca :/ . Model z zageszczona siatka juz mam prawie skonczony. Co do pozy to wlasnie sie nad nia zastanawiam. Albo bedzie bryk na łogonie albo jazda na lodzie, na drewniakach z szalem na szyii. Na dniach planuje łupdejt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2006 Witam .. maly updat.. za wiele czasu niemam tak jak i do konca bitwy za wiele nie pozostalo :). Tygrysek w pozie rzutu sniezka :). Sniezki jeszcze niema tak jak i szalika. Postaram sie wyrobic. Teksturka w fazie produkcji. Postaram sie do konca mb wyrobic Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 super!! panie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 tygrysek wymiata poprostu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 brwi mu dorób bo wyglada dziwaznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2006 Siemka wszystkim , jutro wrzuce kolejny updat z brwiami , wasami + dalsza walaka z teksturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 Tyle zrobilem myslaem ze bitewke przedluzono do 25 dlatego tez odlozylem prace na kilka dni a tu koniec :). no nic. Tyle zdazylem zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 super :) prosze podmien miniaturke to co ze juz po, ale ludzie beda wiedziec na przyszlosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi