krzyhhh Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 (edytowane) (sorki że post po poście) To już jutro!.. jakieś wieści ? kto będzie kogo nie?... czy jakiś stuff będzie?.. może macie jakieś propozycje knajp ? pozdrawiam;) ps.w razie czego mój tel kom ( xxxxxxxx ).. jak by ktoś się zagubił:) Edytowane 16 Lipiec 2010 przez krzyhhh
Owen Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 to jak, o której w końcu, o 18 ? jak ten pomnik wygląda :D ?
krzyhhh Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 no jak narazie zostało że o 18.. jak trochę póżniej ktoś będzie... to niech zadzwoni do mnie.. to wyjdę z knajpy pomnik... hm... taki duuży.. poznasz na pewno :p (przed ratuszem)
Owen Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 o dzięki krzyhhh, co prawda studiuje w bydzi, ale ten pomnik pierwszy raz na oczy widze :D , ten tel. to dobry pomysł ;) 1
krzyhhh Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 :( szkoda (limit osób wykryszających się,- się skończył ;) )
SoAd Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 Hohoho jeszcze kilka godzin, tylko tu teraz nie dezerterowac:) 1
Matchias Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 A jaka pogoda w Bydzi? tylko mi nie piszcie że barowa:)
krzyhhh Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 Soad ;) materac prawie gotowy xD Matchias: wydaje mi się, że i tak w całej polsce leje... więc co za różnica gdzie będziesz pić ;)
Matchias Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 hehe a kto mnie później do domu odwiezie:)
krzyhhh Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 żona, dziewczyna.. mama .. brat ... hm.. nie wiem wymyśl coś :p ;) ostatecznie zawsze możesz przenocować u mnie ;) SoAd będzie spać na dwuosobowym materacu :> (+) A jak reszta ekipy? kto się jeszcze pojawi ?
SoAd Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 NO i po zabawie. Frekwencja dopisala. Normalnie mnostwo ludzi bylo. ;)
krzyhhh Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Napisano 21 Styczeń 2007 hehe no witam witam.. jeszcze trochę wczorajszy jestem... ale było super!.. pomimo, że ekipa jakoś sie nie pojawiła ;) fotki: ładny mesh zrobił nam fotkę :p : Owen ,krzyhhh , SoAd nasze ryje ;) : top view : :o znów my: my wiemy o co chodzi ;) krasz test mojego telefonu ... xD wczoraj jeszcze nie działał.. a dziś wszystko chodzi .. jaki morał.. 3310 nawet piwo nie powali... tyle, że monitorek jest troche...ekhm.. też wczorajszy xd z serii WOW :cool: Było na prawdę super. się działo się :) było wiele zwałowych sytuacji xD -pytanie ludzi czy są z max3d jak stali koło pomnika... a potem 3sekundowe nic nie rozumiejące oczy osób pytanych :) -"owen podskakuj i machaj rękami to Ciebie poznamy" fragment rozmowy tel Soad'a i Owena xD .. tak go poznaliśmy :) - heh a do domu dotarłem taxówką bo już nic nie jeżdziło... tak zagadałem taxiarza o CG, że dojechałem za free ;) zawsze to jakieś 20 zł w kieszeni xD Meetingi to jest to:].. super pogadać o wspólnym zainteresowaniu, wymienić się doświadczeniami ...i w ogóle.... jak już się zwykło pisać po meetingach "niech żałuje ten kto nie był " i mam nadzieję że następnym razem pojawi się jeszcze ktoś z Bydgoszczy :/
ArTooRo Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Sorki, że mnie nie było, pochorowałem się niestety przy współorganizacji Star Warsowego WOŚPa w Multikinie w zeszłą niedzielę (może ktoś był?) BTW: Gdzie się zamelinowaliście? bo po zdjęciach nie poznaję.
Chris Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Sorki chłopaki, że nie wpadłem, ale w czwartek przechlałem całą kasę.. Też w Bdg (w Savoyu).. Nawet na autobus bym nie miał :P Pozdr
krzyhhh Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Napisano 22 Styczeń 2007 hm zwłaszcza że planowane było od dawna ;) oby następnym razem się udało.
thorgal Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 krzyhhh wszystkim niezasłuzonym dał po mordzie i zadowolony :)
krzyhhh Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Napisano 22 Styczeń 2007 thorgal : może to ich czegos nauczy ;) na zaś
ArTooRo Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 No faktycznie merlin, dobre miejsce. krzyhhh - choroba nie wybiera
Rekomendowane odpowiedzi