Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam witam :) powodzenia w bitwie :)

możesz zdradzić co to będzie?

PS: edytuj posty ;)

Napisano
  • Autor

ok. zapominam o edycjach.

Mam pewien pomysł tylko nie chcę go na razie zdradzać.

Napisano

Zastanawia mnie co tutaj się dzieje? Ciekawe ile osób chciałoby się dowiedzieć co to jest?

Napisano

hmm, to tak jakby mówić dziecku o pięknym smacznym lizaku - a pokazać tylko papierek ;) . . . czekam na więcej . . .

Obstawiam: na poczet wikingów ;) . . .

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Nie chcę rysować muskularnych mężczyzn naparzających się toporkami. Chcę podejść do tematu trochę inaczej. Ale nie zdradzę co będzie, przynajmniej na razie.

Napisano

intrygujące, ale jakis toporek by sie przydał :D albo chociaz nadziak. No ale naprawde jestem ciekaw:rolleyes:

Napisano

no coz stary, ..gratulacje, tylko jeszcze nie mamy medalu z ziemniaka ;) ... ... ...moze tak calosc pokazesz? ta krzywa tarcza , wiesz, szalu nie ma, pozdr

Napisano
  • Autor

szkoda że nie macie medalu z ziemniaka, tak po cichu chociaż na takie wyróżnienie liczyłem, ale to dobra inicjatywa żeby nagradzać prace jakimiś medalami,

i tkie cosik.

adc84b087c038608.jpg

Napisano

hmmm rozumiem ze to nie koniec,nie?Narazie nie potrafie zrozumiec o co chodzi- niewiem,moze za bardzo do tego podchodzisz artystycznie.Tutaj ludzie wola widziec konkrety, chca piescic oczy fajna ilustracyjka a nie dumac o co b. Metal na srodku tarczy bardzo bardzo fajny:]

Napisano
  • Autor

Cała sprawa polega na tym że ja nie chciałem zrobić ilustracji, jakiejś naparzanki, czy pracy która by miała pieścić oczy. Miałem pomysł na pracę która o czymś mówi niesie jakąś treść.

(jak dobry plakat)

Napisał misiekhc - M jak Moderator

„no coz stary, ..gratulacje, tylko jeszcze nie mamy medalu z ziemniaka ... ... ...moze tak calosc pokazesz? ta krzywa tarcza , wiesz, szalu nie ma, pozdr”

„ta krzywa tarcza” – co to znaczy że nie może być krzywa czy co.

„szalu nie ma” – czy każda praca musi wzbudzać szał.

Konstruktywna krytyka?

Czy krytyka bo podpadłem?

Napisano

Jeśli ktoś pokazał by mi ten rysunek i zadał pytanie - z czym ci się to kojaży?

Odpowiedział bym że z jakimiś Celtami albo coś typu 13 wojownik.

Więc myślę że obarłeś dobry kierunek. Ale wciąż odczuwam niedosyt.

Może na tym to ma polegać?

Napisano
  • Autor

finał

99e375d72d7f26b6.jpg

Postanowiłem zrobić jeszcze inną pracę.

Choć na razie to się zastanawiam nad wycofaniem z bitwy.

Napisano

Heheh :D piekne, szczególnie te kapciorki :)

wygląda to na sarkofag, lub jakąś podróż w przeszłość . . .

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Ja bym rzekł teraźniejszość. Wikingowie żyją w śród Nas.

Napisano

bardzo bardzo fajna praca- na pierwszy rzut oka(przynajmniej ja:p)nie zauwazylem ze te helmy ,miecze leza w jakims dole, a tarcza opiera sie na scianie:/ ,moze przyciemnic tego pantofla co lezy na dnie,bo za bardzo sie wybija.fajne papucie,swietna faktura metalu!

Napisano
  • Autor

faktycznie trochę papuć jest zbyt jasny. Chciałem by jednak on (przerażony papuć) był dominantą tej kompozycji.

Napisano

rewelka, zarządziłes człowieku swietna praca i przesłanie :)

Napisano

Taki żart? chociaż bardziej zabawne są rogi przy hełmie niż kapcie, ale każdy śmieje się z czegoś innego:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności