Napisano 11 Grudzień 200618 l witam witam :) powodzenia w bitwie :) możesz zdradzić co to będzie? PS: edytuj posty ;)
Napisano 11 Grudzień 200618 l Autor ok. zapominam o edycjach. Mam pewien pomysł tylko nie chcę go na razie zdradzać.
Napisano 13 Grudzień 200618 l Zastanawia mnie co tutaj się dzieje? Ciekawe ile osób chciałoby się dowiedzieć co to jest?
Napisano 13 Grudzień 200618 l hmm, to tak jakby mówić dziecku o pięknym smacznym lizaku - a pokazać tylko papierek ;) . . . czekam na więcej . . . Obstawiam: na poczet wikingów ;) . . . Pozdrawiam
Napisano 13 Grudzień 200618 l Autor Nie chcę rysować muskularnych mężczyzn naparzających się toporkami. Chcę podejść do tematu trochę inaczej. Ale nie zdradzę co będzie, przynajmniej na razie.
Napisano 13 Grudzień 200618 l intrygujące, ale jakis toporek by sie przydał :D albo chociaz nadziak. No ale naprawde jestem ciekaw:rolleyes:
Napisano 15 Grudzień 200618 l no coz stary, ..gratulacje, tylko jeszcze nie mamy medalu z ziemniaka ;) ... ... ...moze tak calosc pokazesz? ta krzywa tarcza , wiesz, szalu nie ma, pozdr
Napisano 15 Grudzień 200618 l Autor szkoda że nie macie medalu z ziemniaka, tak po cichu chociaż na takie wyróżnienie liczyłem, ale to dobra inicjatywa żeby nagradzać prace jakimiś medalami, i tkie cosik.
Napisano 15 Grudzień 200618 l hmmm rozumiem ze to nie koniec,nie?Narazie nie potrafie zrozumiec o co chodzi- niewiem,moze za bardzo do tego podchodzisz artystycznie.Tutaj ludzie wola widziec konkrety, chca piescic oczy fajna ilustracyjka a nie dumac o co b. Metal na srodku tarczy bardzo bardzo fajny:]
Napisano 15 Grudzień 200618 l Autor Cała sprawa polega na tym że ja nie chciałem zrobić ilustracji, jakiejś naparzanki, czy pracy która by miała pieścić oczy. Miałem pomysł na pracę która o czymś mówi niesie jakąś treść. (jak dobry plakat) Napisał misiekhc - M jak Moderator „no coz stary, ..gratulacje, tylko jeszcze nie mamy medalu z ziemniaka ... ... ...moze tak calosc pokazesz? ta krzywa tarcza , wiesz, szalu nie ma, pozdr” „ta krzywa tarcza” – co to znaczy że nie może być krzywa czy co. „szalu nie ma” – czy każda praca musi wzbudzać szał. Konstruktywna krytyka? Czy krytyka bo podpadłem?
Napisano 15 Grudzień 200618 l Jeśli ktoś pokazał by mi ten rysunek i zadał pytanie - z czym ci się to kojaży? Odpowiedział bym że z jakimiś Celtami albo coś typu 13 wojownik. Więc myślę że obarłeś dobry kierunek. Ale wciąż odczuwam niedosyt. Może na tym to ma polegać?
Napisano 16 Grudzień 200618 l widze, ze medal z ziemniaka cie dobil ;) ale ode mnie zadnego nie dostaniesz, http://www.kckpl.lib.ks.us/ys/crafts/potahead.htm
Napisano 16 Grudzień 200618 l Autor finał Postanowiłem zrobić jeszcze inną pracę. Choć na razie to się zastanawiam nad wycofaniem z bitwy.
Napisano 16 Grudzień 200618 l Heheh :D piekne, szczególnie te kapciorki :) wygląda to na sarkofag, lub jakąś podróż w przeszłość . . . Pozdrawiam
Napisano 16 Grudzień 200618 l bardzo bardzo fajna praca- na pierwszy rzut oka(przynajmniej ja:p)nie zauwazylem ze te helmy ,miecze leza w jakims dole, a tarcza opiera sie na scianie:/ ,moze przyciemnic tego pantofla co lezy na dnie,bo za bardzo sie wybija.fajne papucie,swietna faktura metalu!
Napisano 16 Grudzień 200618 l Autor faktycznie trochę papuć jest zbyt jasny. Chciałem by jednak on (przerażony papuć) był dominantą tej kompozycji.
Napisano 16 Grudzień 200618 l Taki żart? chociaż bardziej zabawne są rogi przy hełmie niż kapcie, ale każdy śmieje się z czegoś innego:)