tweety Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 witam witam :) powodzenia w bitwie :) możesz zdradzić co to będzie? PS: edytuj posty ;)
tymko Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 ok. zapominam o edycjach. Mam pewien pomysł tylko nie chcę go na razie zdradzać.
misiold Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 lubie tajemniczosc [przestraszylem sie konkurencji]
tymko Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 ciut sobie popracowałem ale pokażę tylko
Marduk Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 Zastanawia mnie co tutaj się dzieje? Ciekawe ile osób chciałoby się dowiedzieć co to jest?
miriam Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 hmm, to tak jakby mówić dziecku o pięknym smacznym lizaku - a pokazać tylko papierek ;) . . . czekam na więcej . . . Obstawiam: na poczet wikingów ;) . . . Pozdrawiam
tymko Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Napisano 13 Grudzień 2006 Nie chcę rysować muskularnych mężczyzn naparzających się toporkami. Chcę podejść do tematu trochę inaczej. Ale nie zdradzę co będzie, przynajmniej na razie.
WWWoj Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 intrygujące, ale jakis toporek by sie przydał :D albo chociaz nadziak. No ale naprawde jestem ciekaw:rolleyes:
misiekhc Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 no coz stary, ..gratulacje, tylko jeszcze nie mamy medalu z ziemniaka ;) ... ... ...moze tak calosc pokazesz? ta krzywa tarcza , wiesz, szalu nie ma, pozdr
tymko Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Napisano 15 Grudzień 2006 szkoda że nie macie medalu z ziemniaka, tak po cichu chociaż na takie wyróżnienie liczyłem, ale to dobra inicjatywa żeby nagradzać prace jakimiś medalami, i tkie cosik.
nicponim Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 hmmm rozumiem ze to nie koniec,nie?Narazie nie potrafie zrozumiec o co chodzi- niewiem,moze za bardzo do tego podchodzisz artystycznie.Tutaj ludzie wola widziec konkrety, chca piescic oczy fajna ilustracyjka a nie dumac o co b. Metal na srodku tarczy bardzo bardzo fajny:]
tymko Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Napisano 15 Grudzień 2006 Cała sprawa polega na tym że ja nie chciałem zrobić ilustracji, jakiejś naparzanki, czy pracy która by miała pieścić oczy. Miałem pomysł na pracę która o czymś mówi niesie jakąś treść. (jak dobry plakat) Napisał misiekhc - M jak Moderator „no coz stary, ..gratulacje, tylko jeszcze nie mamy medalu z ziemniaka ... ... ...moze tak calosc pokazesz? ta krzywa tarcza , wiesz, szalu nie ma, pozdr” „ta krzywa tarcza” – co to znaczy że nie może być krzywa czy co. „szalu nie ma” – czy każda praca musi wzbudzać szał. Konstruktywna krytyka? Czy krytyka bo podpadłem?
epim Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 Jeśli ktoś pokazał by mi ten rysunek i zadał pytanie - z czym ci się to kojaży? Odpowiedział bym że z jakimiś Celtami albo coś typu 13 wojownik. Więc myślę że obarłeś dobry kierunek. Ale wciąż odczuwam niedosyt. Może na tym to ma polegać?
misiekhc Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 widze, ze medal z ziemniaka cie dobil ;) ale ode mnie zadnego nie dostaniesz, http://www.kckpl.lib.ks.us/ys/crafts/potahead.htm
tymko Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Napisano 16 Grudzień 2006 finał Postanowiłem zrobić jeszcze inną pracę. Choć na razie to się zastanawiam nad wycofaniem z bitwy.
miriam Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Heheh :D piekne, szczególnie te kapciorki :) wygląda to na sarkofag, lub jakąś podróż w przeszłość . . . Pozdrawiam
tymko Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Napisano 16 Grudzień 2006 Ja bym rzekł teraźniejszość. Wikingowie żyją w śród Nas.
Wojpajek Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 oooo to mi się podoba :) Dopiero teraz widzę ukryty sens tej pracy. :)
nicponim Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 bardzo bardzo fajna praca- na pierwszy rzut oka(przynajmniej ja:p)nie zauwazylem ze te helmy ,miecze leza w jakims dole, a tarcza opiera sie na scianie:/ ,moze przyciemnic tego pantofla co lezy na dnie,bo za bardzo sie wybija.fajne papucie,swietna faktura metalu!
tymko Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Napisano 16 Grudzień 2006 faktycznie trochę papuć jest zbyt jasny. Chciałem by jednak on (przerażony papuć) był dominantą tej kompozycji.
WWWoj Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 rewelka, zarządziłes człowieku swietna praca i przesłanie :)
OMAM Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Taki żart? chociaż bardziej zabawne są rogi przy hełmie niż kapcie, ale każdy śmieje się z czegoś innego:)
Rekomendowane odpowiedzi