Skocz do zawartości

Minibitwa 2d: Wojna Wikingów by tymko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm, to tak jakby mówić dziecku o pięknym smacznym lizaku - a pokazać tylko papierek ;) . . . czekam na więcej . . .

Obstawiam: na poczet wikingów ;) . . .

Pozdrawiam

Napisano

Nie chcę rysować muskularnych mężczyzn naparzających się toporkami. Chcę podejść do tematu trochę inaczej. Ale nie zdradzę co będzie, przynajmniej na razie.

Napisano

szkoda że nie macie medalu z ziemniaka, tak po cichu chociaż na takie wyróżnienie liczyłem, ale to dobra inicjatywa żeby nagradzać prace jakimiś medalami,

i tkie cosik.

adc84b087c038608.jpg

Napisano

hmmm rozumiem ze to nie koniec,nie?Narazie nie potrafie zrozumiec o co chodzi- niewiem,moze za bardzo do tego podchodzisz artystycznie.Tutaj ludzie wola widziec konkrety, chca piescic oczy fajna ilustracyjka a nie dumac o co b. Metal na srodku tarczy bardzo bardzo fajny:]

Napisano

Cała sprawa polega na tym że ja nie chciałem zrobić ilustracji, jakiejś naparzanki, czy pracy która by miała pieścić oczy. Miałem pomysł na pracę która o czymś mówi niesie jakąś treść.

(jak dobry plakat)

Napisał misiekhc - M jak Moderator

„no coz stary, ..gratulacje, tylko jeszcze nie mamy medalu z ziemniaka ... ... ...moze tak calosc pokazesz? ta krzywa tarcza , wiesz, szalu nie ma, pozdr”

„ta krzywa tarcza” – co to znaczy że nie może być krzywa czy co.

„szalu nie ma” – czy każda praca musi wzbudzać szał.

Konstruktywna krytyka?

Czy krytyka bo podpadłem?

Napisano

Jeśli ktoś pokazał by mi ten rysunek i zadał pytanie - z czym ci się to kojaży?

Odpowiedział bym że z jakimiś Celtami albo coś typu 13 wojownik.

Więc myślę że obarłeś dobry kierunek. Ale wciąż odczuwam niedosyt.

Może na tym to ma polegać?

Napisano

bardzo bardzo fajna praca- na pierwszy rzut oka(przynajmniej ja:p)nie zauwazylem ze te helmy ,miecze leza w jakims dole, a tarcza opiera sie na scianie:/ ,moze przyciemnic tego pantofla co lezy na dnie,bo za bardzo sie wybija.fajne papucie,swietna faktura metalu!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności