Skocz do zawartości

Glosujemy na zwycięzce ! 132 użytkowników zagłosowało

1. 1. Glosujemy na zwycięzce !

• Bad Moon
      33
    • Cerebrate
      5
    • huzdebos
      1
    • Kuba_
      0
    • Ledyr
      24
    • Limoli
      31
    • Matys
      9
    • Ziomuś
      0
    • Piksar
      2
    • Spinoza
      22
    • Konras
      2
    • Predator
      3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

dobra powiem to, bo widze, ze nikt tego wczesniej nie zdolal dostrzec lub nie wysilil sie aby to napisac...

jedynym i prawowitym zwyciesca powinien zostac: Konras. wszystkie pracki sa niby OK ale patrzac zyciowo- gdybyscie pracowali w game arcie i zrobili takie modele na zlecenie to okazalo by sie, ze sa ok ale wymagaja troche poprawek... bad moon ma bardzo slaby model, siwrszczyk nie ma tex. i drobne bugi modelu, np. policzki, limoli ma klopoty z proporcjami, shrek jest ok ale to jest troche obcykany temat (:p)...a pracki zioma i matysa maja mase bugow zarowno w modelach jak i tex. model Konrasa mogl by bez problemu znalesc sie w jakies mangowej gierce, tak jak stoii, z miejsca i dlatego powinien znalesc sie w pierwszej trocjce, conajmniej, taaaadaammmm.

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Limoli, sry, nie wiedzialem, rzadko spotykane zjawisko , kobieta w GA.

Kills a za poraszke w poraszce goniaca poraszke masz w leb XD

Kurt ty powaznie mowisz teraz. Powiedz ze to zart, bo inaczej bedzie kpina w bialy dzien.

Napisano

Nie przejmuj się Kurt :D

Też kiedyś byłem młody i myślałem że wiem wszystko

Napisano
gdybyscie pracowali w game arcie

hah nie zeby ja ale ..ekhm...

Bad Moon - mowilem ci tez ze nie masz w ogole experienca i umiejetnosci zeby tu startowac :D xD idz sobie...

a Limoli? manga chyba ma to do siebie ze proporcje sa skaszanione kapkunie...

ok ja juz nic nie mowie nie znaje sie :*

Napisano

No widzę że kolejny raz zaszalałem. Nie dość że zostałem rozłożony na deski, to w dodatku nie zasłużyłem na krytykę kurta :( Jedyny pozytyw to chyba fakt, że nawet w obliczu grożącej katastrofy nie oddałem głosu na samego siebie :D

kurt - trochę Cię nie rozumiem. Wydajesz się być obcykany w teorii game-artowej, potrafisz szybko wychwycić błędy oraz wrzucasz referki, które z pewnością pomogły wielu osobom. No dosłownie alfons i omega GA :D

Jednak jak dotąd Twoja wiedza nie jest na forum poparta żadnymi pracami. Jeśli komentuje Bro czy Klicek, klikam kilka razy i patrzę na to co zrobili i wiem, że swoją wiedzę teoretyczną potrafią zastosować w praktyce. W twoim przypadku można klikać pół dnia i jedyne co można znaleźć to nieistniejąca od kilku dni strona na republice, temat o pluginie z "latającym doklejonym okienkiem", albo ten z enviro, w którym większość jedynie zachwyca się konceptem. Wielokrotnie wykazałeś się ignorancją w wielu tematach i nikt Ci tego nie wytykał. Nikt nie napisał, że (przytaczając Twoje wypowiedzi) Twój avatar jest lepszy od Twoich prac, albo żebyś dał sobie spokój z GA. Także jeśli już musisz robić to, co robisz, trochę opamiętania lub chociaż kultury by nie zaszkodziło.

Napisano

Przesada, ale cieszę się kurt z tego co napisałeś :) Następnym razem postaram się jednak zrobić dobry model :)

ps. ofca, naprawdę mówiłeś Bad Moonowi ze w ogóle nie ma experienca i umiejętności aby tu startować , bo zmyślona ironia jest wręcz żałosna :) \|/

Napisano

przepraszam :( nastepnym razem postaram sie bardziej :*

Napisano

Konras, sry, ale ofca moze mu to powiedziec i ja tez ( Kills nie masz skila XD) bo za duzo zesmy razem poligonow zjedli XD i mozemy se powiedziec ... duzo XD

A pozniej zrobimy konkurs na najwiekszego nooba w GA i wygram ja XD

Napisano

smaczne te one byly....a ile potu i kurek polecialy w trakcie...

Poraszku - ot co ! ja twoj miszcz ci mowie nie rob wiecej low poly bos sie nie nadawasz...wracaj na cypr do wizek !:*

Kills - zasluzenie wygral co by OT nie bylo....(a nie wierzyles...)

Napisano

...no tak, bo kto jest większym noobem niż Poraszek :D ale widze że offtop się robi, pewnie admin wpadnie zaraz.

P.S.

Mówcie zresztą co tam chcecie, zemszcze się w odpowiednim momencie :D