Ania Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Startuję w celach ćwiczeniowych, będę wdzięczna za wszelkiego rodzaju rady i uwagi. Na razie taki wstępny szkic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Pierwszy, Pierwszy ;)), Witam Aniu, niezły start - trochę może w innej kompozycji można by to przedstawić, ale to Twój wybór. (obraz na pierwszym planie uciekający wiking a za nim goniąca go dziołcha ;), w tle wioska wikingów)... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Hehe...feministyczne :D i juz to widzę, bo nie uciekniesz od swojego bajkowego stylu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 obróciłam ich nieco, chbya pójdę dalej tą wersją, biorę się za detale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 oj! Ania startuje a ja zaspałem z powitaniami ;] oficjalnie więc witam i życzę powodzenia bo konkurencja potężna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 trochę detali, obrazek ma tytuł wojna domowa dodałam skąpo ubraną panienkę w tyle, która zmarła nagłą i gwałtowną śmiercią spowodowaną przez wałek wbity w jej głowę, wałek (symbol kobiecej przemocy) został wbity przez rozwcieczoną żonę wikinga, na którego policzku widać jeszcze ślady szminki wyżej wymienionej panienki. (tego w tej chwili jeszcze nie ma) czy przesłanie jest czytelne? (albo czy będzie jeśli dojdzie ta szminka?) mam pytanie: w tej chwili pracuję na rozdzielczości 5400x4000, czy ma sens pracować na takim dużym, czy lepiej od razu zmniejszyć? boję się że jak dojdzie więcej warstw to mi komputer nie pociągnie, chociaż na razie nie ma problemów. (mam 1 GB ramu i 1,60 GHz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Heh niezłe podejście ;), podoba mi sie pomysł Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 wow ten wałek w oku... srogi klimat sie zapowiada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 zaczęłam kolorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubberjam Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Nie no... ten pomysł z wałkiem w oku wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Zaczynam się Ciebie bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 hehe, zabawne, na lajcie, fajne, mysle ze do 3k mozesz to zmniejszyc sobie, bo przy 1gb to moze ci na oddaleniu troche mulic, przy wiekszych rozmiarahc pedzli, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 oglądałem sobie twoje prace i niezle sie usmiałem z pingwina :) i animacji z drzewem tez :D fajny styl prezentujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 Jonasz - nie bój się, ja jestem łagodną i niegroźną osobą. update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi