Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tu zamierzam wrzucać moje pracki: szkice, gotowe i nie tylko.Tablet mam od października i musze jeszcze nad nim sporo posiedzieć.Na rozruch wrzucam 3 speedy i 3 skończone..koleś z drewna i las są nieco starsze i jeszcze wydziergane myszką..

Porady, krytyka, opinie mile widziane..

pozdro

faceral.jpg

ufok1.jpg

sf1p.jpg

h15srgh15srgh15srgb.jpg

las800.jpg

fmia.jpg

Edytowane przez crayfish84

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niezłe twarzyczki ;),

powodzonka w tresowaniu tabletu ;]

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo fajne te pracki. Czwarta (już kiedyś chyba ją pokazywałeś;)) i piąta najbardziej.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Na wstępie dzieki wszystkim za wcześniejsze komentarze.

Trzeba wrzucić coś nowego bo malutko tych prac.. 2 concepty z bitew na DA i twarzyczke. Wszystkie prace malowane w photoshopie za pomocą tabletu...

pozdrawiam :)

gryzpo3.jpg

sailerwy1.jpg

obcymz4.jpg

Napisano

badrzo fajne, szczegolnie mi sie podobaja ta druga z gory, dziad z drewna i ta ostatnia, widac ze oswajanie tabletu idzie ci dosc dobrze...

Napisano

tak sobie patrzyłam kogo by sobie odkurzyć i gdzie mnie jeszcze nie było, a tu pokazujesz mi się na choryzoncie z czymś taki jak TO!

no w ogóle wdeptujesz w podłogę tym ostatnim!

daj jeszcze coś!

Napisano
  • Autor

dzięki za komentarze

odkopałem teczkę to trzeba ją wypełnić, bo na razie kiepsko z ilością prac

na początek 2 postacie i profil

pzdr

straznik4.jpg

ogr22.jpg

pr20.jpg

Napisano

Bardzo klimatyczne prace. Szkoda tylko, że głowy malujesz głownie widziane z profilu.

Napisano
  • Autor

dzięki za rady i komentarze,

teraz troche szybszych rzeczy, czołg i żołnierz z jakiejś refki reszta z głowy

pzdr

sp142.jpg

sp143a.jpg

sp146.jpg

sp113.jpgsp158.jpg

sp138e.jpg

sp196a.jpg

sp210ep.jpg

Napisano

zupełnie jakby kilka osób miało tu swoje prace...

numer 1 i 2 z ostatniego postu wygrywają... ekstra... reszta ujdzie ale jak wspomniałem niektóre znacznie odstają jakością jakby bardzo stare były albo cuś :P

Napisano
  • Autor

kamil.ochel - dzięki

windowlicker - dzięki, zapewniam ze ma tylko jedna osoba ;) czasem coś wyjdzie lepiej, czasem gorzej..

generalnie postanowiłem wrzucać więcej szybkich, ćwiczeniowych pracek, bo gdybym miał umieszczać tylko te bardziej dopracowane to teczka by się dalej kurzyła

a więc 2 twarzyczki

sp160d.jpg

sp189c.jpg

Napisano
  • Autor

2 szybkie twarzyczki w kolorze i trochę facjat ze szkicownika - część z jakichś refek, część z głowy

pzdr

sp192de.jpg

sp104f.jpg

obraz013tjt.jpg

obraz059g.jpg

obraz014u.jpg

obraz015b.jpg

obraz034bbb.jpg

obraz046rbn.jpg

Napisano

super, najbardziej podoba mi sie druga praca w 15 poscie^^ ma to cos :P

a do tego na niektorych pracach podobaja mi sie strasznie kolory..

Ogolem super, Powodzenia ;)

Napisano
  • Autor

KhazadThard - dzięki

Wrzucam twarzyczke z profilu i trochę speedowych pejzażyków

pzdr

sp253h.jpg

sp246a.jpg

sp256.jpg

sp260a.jpg

sp262.jpg

sp261c.jpg

Napisano

Fajne masz pomysły na ryje - podobają mnie się i też mnie wzięło na podobne ostatnio (pól real/pół karton). Przedostatnia imo najlepsza - najbardziej jakby charakter czuć. Przyjemne te "spiralki" dookoła oczu. Niby takie mordki pół karton ale też można bryłkę świetnie pokazać, a nawet czasem ze względu na karykaturalne zniekształcenia bardziej się na niej skupić i zrozumieć. Ćwicz dalej. Pzdr

Napisano

Bardzo fajne prace. Kolor lux, tekstury i pędzle też (nie dominują chamsko pracy). Ołówkowe szkice momentami leżą konstrukcyjnie, trochę chaotyczne kreskowanie masz. Pewnie kwestia wprawy i będziesz zamiatać.

Napisano

Ten styl kolorystyczny który konsekwentnie stosujesz w swoich pracach jest bardzo fajny. Dość unikalny i przez to od razu można Cię skojarzyć. Również texturki umiejętnie montujesz tymi plamkami. Więcej może pokazuj światła na obiektach tak jak w tym ostatnim zielonym grubasie. Czekam na jakąś ilustracje wykończoną w takowym stylu.