Napisano 20 Grudzień 200618 l Tu zamierzam wrzucać moje pracki: szkice, gotowe i nie tylko.Tablet mam od października i musze jeszcze nad nim sporo posiedzieć.Na rozruch wrzucam 3 speedy i 3 skończone..koleś z drewna i las są nieco starsze i jeszcze wydziergane myszką.. Porady, krytyka, opinie mile widziane.. pozdro Edytowane 1 Październik 200915 l przez crayfish84
Napisano 21 Grudzień 200618 l fajna anatomia.traktowana brylowo.ostatnia praca odstaje poziomem od reszty.
Napisano 22 Grudzień 200618 l Bardzo fajne te pracki. Czwarta (już kiedyś chyba ją pokazywałeś;)) i piąta najbardziej. Pozdrawiam
Napisano 14 Maj 200717 l Autor Na wstępie dzieki wszystkim za wcześniejsze komentarze. Trzeba wrzucić coś nowego bo malutko tych prac.. 2 concepty z bitew na DA i twarzyczke. Wszystkie prace malowane w photoshopie za pomocą tabletu... pozdrawiam :)
Napisano 24 Maj 200717 l badrzo fajne, szczegolnie mi sie podobaja ta druga z gory, dziad z drewna i ta ostatnia, widac ze oswajanie tabletu idzie ci dosc dobrze...
Napisano 19 Lipiec 200717 l tak sobie patrzyłam kogo by sobie odkurzyć i gdzie mnie jeszcze nie było, a tu pokazujesz mi się na choryzoncie z czymś taki jak TO! no w ogóle wdeptujesz w podłogę tym ostatnim! daj jeszcze coś!
Napisano 26 Luty 200916 l Autor dzięki za komentarze odkopałem teczkę to trzeba ją wypełnić, bo na razie kiepsko z ilością prac na początek 2 postacie i profil pzdr Edytowane 31 Sierpień 200915 l przez crayfish84
Napisano 27 Luty 200916 l Bardzo klimatyczne prace. Szkoda tylko, że głowy malujesz głownie widziane z profilu.
Napisano 9 Marzec 200916 l Autor dzięki za rady i komentarze, teraz troche szybszych rzeczy, czołg i żołnierz z jakiejś refki reszta z głowy pzdr Edytowane 31 Sierpień 200915 l przez crayfish84
Napisano 10 Marzec 200915 l zupełnie jakby kilka osób miało tu swoje prace... numer 1 i 2 z ostatniego postu wygrywają... ekstra... reszta ujdzie ale jak wspomniałem niektóre znacznie odstają jakością jakby bardzo stare były albo cuś :P
Napisano 10 Marzec 200915 l Autor kamil.ochel - dzięki windowlicker - dzięki, zapewniam ze ma tylko jedna osoba ;) czasem coś wyjdzie lepiej, czasem gorzej.. generalnie postanowiłem wrzucać więcej szybkich, ćwiczeniowych pracek, bo gdybym miał umieszczać tylko te bardziej dopracowane to teczka by się dalej kurzyła a więc 2 twarzyczki
Napisano 28 Sierpień 200915 l Autor 2 szybkie twarzyczki w kolorze i trochę facjat ze szkicownika - część z jakichś refek, część z głowy pzdr Edytowane 31 Sierpień 200915 l przez crayfish84
Napisano 30 Sierpień 200915 l super, najbardziej podoba mi sie druga praca w 15 poscie^^ ma to cos :P a do tego na niektorych pracach podobaja mi sie strasznie kolory.. Ogolem super, Powodzenia ;)
Napisano 27 Wrzesień 200915 l Autor KhazadThard - dzięki Wrzucam twarzyczke z profilu i trochę speedowych pejzażyków pzdr
Napisano 29 Wrzesień 200915 l Fajne masz pomysły na ryje - podobają mnie się i też mnie wzięło na podobne ostatnio (pól real/pół karton). Przedostatnia imo najlepsza - najbardziej jakby charakter czuć. Przyjemne te "spiralki" dookoła oczu. Niby takie mordki pół karton ale też można bryłkę świetnie pokazać, a nawet czasem ze względu na karykaturalne zniekształcenia bardziej się na niej skupić i zrozumieć. Ćwicz dalej. Pzdr
Napisano 1 Październik 200915 l Bardzo fajne prace. Kolor lux, tekstury i pędzle też (nie dominują chamsko pracy). Ołówkowe szkice momentami leżą konstrukcyjnie, trochę chaotyczne kreskowanie masz. Pewnie kwestia wprawy i będziesz zamiatać.
Napisano 1 Październik 200915 l Autor emmilius, panRebonka - dzięki za komenty no cóż, malujemy dalej:
Napisano 1 Październik 200915 l Ten styl kolorystyczny który konsekwentnie stosujesz w swoich pracach jest bardzo fajny. Dość unikalny i przez to od razu można Cię skojarzyć. Również texturki umiejętnie montujesz tymi plamkami. Więcej może pokazuj światła na obiektach tak jak w tym ostatnim zielonym grubasie. Czekam na jakąś ilustracje wykończoną w takowym stylu.
Napisano 6 Listopad 200915 l Jak dla mnie to 2gi od dołu njabardziej wymiata, myśle ze to ciekawy trop...