Posted December 20, 200618 yr Tu zamierzam wrzucać moje pracki: szkice, gotowe i nie tylko.Tablet mam od października i musze jeszcze nad nim sporo posiedzieć.Na rozruch wrzucam 3 speedy i 3 skończone..koleś z drewna i las są nieco starsze i jeszcze wydziergane myszką.. Porady, krytyka, opinie mile widziane.. pozdro Edited October 1, 200915 yr by crayfish84
December 22, 200618 yr Bardzo fajne te pracki. Czwarta (już kiedyś chyba ją pokazywałeś;)) i piąta najbardziej. Pozdrawiam
May 14, 200718 yr Author Na wstępie dzieki wszystkim za wcześniejsze komentarze. Trzeba wrzucić coś nowego bo malutko tych prac.. 2 concepty z bitew na DA i twarzyczke. Wszystkie prace malowane w photoshopie za pomocą tabletu... pozdrawiam :)
May 24, 200718 yr badrzo fajne, szczegolnie mi sie podobaja ta druga z gory, dziad z drewna i ta ostatnia, widac ze oswajanie tabletu idzie ci dosc dobrze...
July 19, 200717 yr tak sobie patrzyłam kogo by sobie odkurzyć i gdzie mnie jeszcze nie było, a tu pokazujesz mi się na choryzoncie z czymś taki jak TO! no w ogóle wdeptujesz w podłogę tym ostatnim! daj jeszcze coś!
February 26, 200916 yr Author dzięki za komentarze odkopałem teczkę to trzeba ją wypełnić, bo na razie kiepsko z ilością prac na początek 2 postacie i profil pzdr Edited August 31, 200915 yr by crayfish84
February 27, 200916 yr Bardzo klimatyczne prace. Szkoda tylko, że głowy malujesz głownie widziane z profilu.
March 9, 200916 yr Author dzięki za rady i komentarze, teraz troche szybszych rzeczy, czołg i żołnierz z jakiejś refki reszta z głowy pzdr Edited August 31, 200915 yr by crayfish84
March 10, 200916 yr zupełnie jakby kilka osób miało tu swoje prace... numer 1 i 2 z ostatniego postu wygrywają... ekstra... reszta ujdzie ale jak wspomniałem niektóre znacznie odstają jakością jakby bardzo stare były albo cuś :P
March 10, 200916 yr Author kamil.ochel - dzięki windowlicker - dzięki, zapewniam ze ma tylko jedna osoba ;) czasem coś wyjdzie lepiej, czasem gorzej.. generalnie postanowiłem wrzucać więcej szybkich, ćwiczeniowych pracek, bo gdybym miał umieszczać tylko te bardziej dopracowane to teczka by się dalej kurzyła a więc 2 twarzyczki
August 28, 200915 yr Author 2 szybkie twarzyczki w kolorze i trochę facjat ze szkicownika - część z jakichś refek, część z głowy pzdr Edited August 31, 200915 yr by crayfish84
August 30, 200915 yr super, najbardziej podoba mi sie druga praca w 15 poscie^^ ma to cos :P a do tego na niektorych pracach podobaja mi sie strasznie kolory.. Ogolem super, Powodzenia ;)
September 27, 200915 yr Author KhazadThard - dzięki Wrzucam twarzyczke z profilu i trochę speedowych pejzażyków pzdr
September 29, 200915 yr Fajne masz pomysły na ryje - podobają mnie się i też mnie wzięło na podobne ostatnio (pól real/pół karton). Przedostatnia imo najlepsza - najbardziej jakby charakter czuć. Przyjemne te "spiralki" dookoła oczu. Niby takie mordki pół karton ale też można bryłkę świetnie pokazać, a nawet czasem ze względu na karykaturalne zniekształcenia bardziej się na niej skupić i zrozumieć. Ćwicz dalej. Pzdr
October 1, 200915 yr Bardzo fajne prace. Kolor lux, tekstury i pędzle też (nie dominują chamsko pracy). Ołówkowe szkice momentami leżą konstrukcyjnie, trochę chaotyczne kreskowanie masz. Pewnie kwestia wprawy i będziesz zamiatać.
October 1, 200915 yr Ten styl kolorystyczny który konsekwentnie stosujesz w swoich pracach jest bardzo fajny. Dość unikalny i przez to od razu można Cię skojarzyć. Również texturki umiejętnie montujesz tymi plamkami. Więcej może pokazuj światła na obiektach tak jak w tym ostatnim zielonym grubasie. Czekam na jakąś ilustracje wykończoną w takowym stylu.