Posted December 21, 200618 yr A to i ja sobie ulże :] Co prawda zaczne dopiero w styczniu, ale może się wyrobię. Moim bohaterem jest Dark Templar ze Starcrafta - Zeratul. Protossi rulez!!
December 21, 200618 yr Napisałbym coś, ale nie mam pojęcia kogo Ty robisz, w życiu nie grałem w Starcrafta XD
December 21, 200618 yr wpierw zerga potem terran teraz protos :D mala rodzinka nam tu sie rodzi :D :*
December 21, 200618 yr hahah zaloze sie ze bedzie na co popatrzec. ogolnie zawsze nienawidzilem protosow ale pod wzglendem koncepcyjnym to zdecydowanie wymiataja!
December 21, 200618 yr ja podobnie jak empeck nie wiem o co chodzi z ta postacia ale na pewno bedzie wypas:) pozdr simp:)
December 22, 200618 yr troche dziwne zeby ktos w Starcrafta nie gral a juz bardziej zeby nawet na oczy nie widziec hyhyhy
December 22, 200618 yr moze pozwole sobie odpowiedziec za niego ehem Co prawda zaczne dopiero w styczniu, ale może się wyrobię.:cool:
December 26, 200618 yr no :) bede obserwował :D. szkoda ze czasu mi teraz brak bo chciałem Hydraliska albo zerglinga dziabnąć :) powodzenia !!
December 29, 200618 yr przed przerwa swiateczno noworoczna mogles cos zapodac:) trzymam kciuki, a tak na boku starcraft to moja 2 strategia w ktora gralem:) pierwsza był C&C: Red Alert
January 4, 200718 yr a bedziesz mu bdawał pancerz itp.??? Bo fajno postaciw gierce wygladły właśnie z pancerzem i wszystkimi światełkami. Przydałoby sie zobaczyc chociaż poczatek modelu :P pozdówka giorgione
January 4, 200718 yr LOL malowales te wszystkie plytki? Chcialo Ci sie? Nie wymiguj sie lenistwem jak maznales te plytki XD