Napisano 21 Grudzień 200618 l A to i ja sobie ulże :] Co prawda zaczne dopiero w styczniu, ale może się wyrobię. Moim bohaterem jest Dark Templar ze Starcrafta - Zeratul. Protossi rulez!!
Napisano 21 Grudzień 200618 l Napisałbym coś, ale nie mam pojęcia kogo Ty robisz, w życiu nie grałem w Starcrafta XD
Napisano 21 Grudzień 200618 l wpierw zerga potem terran teraz protos :D mala rodzinka nam tu sie rodzi :D :*
Napisano 21 Grudzień 200618 l hahah zaloze sie ze bedzie na co popatrzec. ogolnie zawsze nienawidzilem protosow ale pod wzglendem koncepcyjnym to zdecydowanie wymiataja!
Napisano 21 Grudzień 200618 l ja podobnie jak empeck nie wiem o co chodzi z ta postacia ale na pewno bedzie wypas:) pozdr simp:)
Napisano 22 Grudzień 200618 l troche dziwne zeby ktos w Starcrafta nie gral a juz bardziej zeby nawet na oczy nie widziec hyhyhy
Napisano 22 Grudzień 200618 l moze pozwole sobie odpowiedziec za niego ehem Co prawda zaczne dopiero w styczniu, ale może się wyrobię.:cool:
Napisano 26 Grudzień 200618 l no :) bede obserwował :D. szkoda ze czasu mi teraz brak bo chciałem Hydraliska albo zerglinga dziabnąć :) powodzenia !!
Napisano 29 Grudzień 200618 l przed przerwa swiateczno noworoczna mogles cos zapodac:) trzymam kciuki, a tak na boku starcraft to moja 2 strategia w ktora gralem:) pierwsza był C&C: Red Alert
Napisano 4 Styczeń 200718 l a bedziesz mu bdawał pancerz itp.??? Bo fajno postaciw gierce wygladły właśnie z pancerzem i wszystkimi światełkami. Przydałoby sie zobaczyc chociaż poczatek modelu :P pozdówka giorgione
Napisano 4 Styczeń 200718 l LOL malowales te wszystkie plytki? Chcialo Ci sie? Nie wymiguj sie lenistwem jak maznales te plytki XD