hipocotam Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Postanowiłam przedstawić Wam projekt mojej kartki świątecznej. http://img174.imageshack.us/my.php?image=finalcopyyp5.jpg
zajacowo Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Bardzo przyjemny klimacik może nie fotorealistyczny ale kto mówił że święta są realistyczne:) 1
Touch Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Świąt nie cierpię, ale pomijając to, klimatu świąt to to nie ma, za to interior jako tako ok;)
Bruneq Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 i wzajemnie!:).....co to jest to co widzi nad takim czyms co chyba jest Qchenką...???
!Ewert Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 jak dla mnie to nie jest kartka... ta praca nie ma tego ciepła...gdzie na kartce jest obowiązkowy...:)
Lookash Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Według mnie, mało świątecznie. Jak kartka świąteczna, to daj choinkę chciaż. IMO prezenty nie wystarczą, żeby wprowadzić świąteczny klimat.
zajacowo Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Według mnie, mało świątecznie. Jak kartka świąteczna, to daj choinkę chciaż. IMO prezenty nie wystarczą, żeby wprowadzić świąteczny klimat. Hmmm nie kazdemu Święta sie musza kojarzyć z grubym kolesiem w czerwonym szlafroku ( nic do niego nie mam a wręcz go ubóstwiam) mi sie podoba jakos taka inna i moim zdaniem ciekawsza propozycja kartki. tzn inna niz taka typowa sztampa z choinka i bombkami. taka kartka dla wnętrzarzy:) Pzdr
hipocotam Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 Może powinnam była uprzedzić, że kartka z założenia ma być ultranowoczesna i tradycyjne elementy dekoracyjne takie jak bombki oraz choinka zostały użyte inaczej. Nie było moim zamiarem umieszcenie ośniezonej choinki pod rozgwieżdzonym niebem - po prostu wyobraziłam sobie nowoczesne wnętrze i umieścilam tam kilka świątecznych akcentów - możecie mi wieżyć lub nie ale świąteczne dekoracje nie muszą być takie tradycyjne do jakich się wszyscy przyzyczailiśmy. Bruneq : nad kuchenką wisi okap - krzyk kuchennej mody sprzed roku. Lookash : tradycyjne drzewko zastąpiła jedna ale za to okazała gałąź
hcpiter Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 heheh scenka ok ale jaki zwiazek ma vizka z kartka i swietami ? chyba do arch jakis mozna jedynie taka wyslac :p
JunioR Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 bo to jest kartka swiateczna dla architektów ;) a ogolnie pracka z klimatem pozdrawiam! 1
anJek Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 a mi sie podoba, lubie Swieta i swiateczne akcenty, a ten jest fajny i taki cartoonowy :) pozdro pipol! 1
jurop3 Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 witam ale liczy sie gest, pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych swiąt
powelt Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Zdrowych wesołych. Ale jako przyszły architekt nie chciał bym jednak dostać takiej kartki - fakt mało świąteczne:P
Rekomendowane odpowiedzi