Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo przyjemny klimacik może nie fotorealistyczny ale kto mówił że święta są realistyczne:)

Napisano

Świąt nie cierpię, ale pomijając to, klimatu świąt to to nie ma, za to interior jako tako ok;)

Napisano

i wzajemnie!:).....co to jest to co widzi nad takim czyms co chyba jest Qchenką...???

Napisano

jak dla mnie to nie jest kartka... ta praca nie ma tego ciepła...gdzie na kartce jest obowiązkowy...:)

Napisano

Według mnie, mało świątecznie. Jak kartka świąteczna, to daj choinkę chciaż. IMO prezenty nie wystarczą, żeby wprowadzić świąteczny klimat.

Napisano
  Lookash napisał:
Według mnie, mało świątecznie. Jak kartka świąteczna, to daj choinkę chciaż. IMO prezenty nie wystarczą, żeby wprowadzić świąteczny klimat.

Hmmm nie kazdemu Święta sie musza kojarzyć z grubym kolesiem w czerwonym szlafroku ( nic do niego nie mam a wręcz go ubóstwiam) mi sie podoba jakos taka inna i moim zdaniem ciekawsza propozycja kartki. tzn inna niz taka typowa sztampa z choinka i bombkami.

taka kartka dla wnętrzarzy:)

Pzdr

Napisano
  • Autor

Może powinnam była uprzedzić, że kartka z założenia ma być ultranowoczesna i tradycyjne elementy dekoracyjne takie jak bombki oraz choinka zostały użyte inaczej.

Nie było moim zamiarem umieszcenie ośniezonej choinki pod rozgwieżdzonym niebem - po prostu wyobraziłam sobie nowoczesne wnętrze i umieścilam tam kilka świątecznych akcentów - możecie mi wieżyć lub nie ale świąteczne dekoracje nie muszą być takie tradycyjne do jakich się wszyscy przyzyczailiśmy.

Bruneq : nad kuchenką wisi okap - krzyk kuchennej mody sprzed roku.

Lookash : tradycyjne drzewko zastąpiła jedna ale za to okazała gałąź

Napisano

heheh scenka ok ale jaki zwiazek ma vizka z kartka i swietami ? chyba do arch jakis mozna jedynie taka wyslac :p

Napisano

bo to jest kartka swiateczna dla architektów ;)

a ogolnie pracka z klimatem

pozdrawiam!

Napisano

a mi sie podoba, lubie Swieta i swiateczne akcenty, a ten jest fajny i taki cartoonowy :)

pozdro pipol!

Napisano

witam

ale liczy sie gest, pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych swiąt

Napisano

Zdrowych wesołych. Ale jako przyszły architekt nie chciał bym jednak dostać takiej kartki - fakt mało świąteczne:P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności