Napisano 21 Grudzień 200618 l Postanowiłam przedstawić Wam projekt mojej kartki świątecznej. http://img174.imageshack.us/my.php?image=finalcopyyp5.jpg
Napisano 22 Grudzień 200618 l Bardzo przyjemny klimacik może nie fotorealistyczny ale kto mówił że święta są realistyczne:)
Napisano 22 Grudzień 200618 l Świąt nie cierpię, ale pomijając to, klimatu świąt to to nie ma, za to interior jako tako ok;)
Napisano 22 Grudzień 200618 l i wzajemnie!:).....co to jest to co widzi nad takim czyms co chyba jest Qchenką...???
Napisano 22 Grudzień 200618 l jak dla mnie to nie jest kartka... ta praca nie ma tego ciepła...gdzie na kartce jest obowiązkowy...:)
Napisano 22 Grudzień 200618 l Według mnie, mało świątecznie. Jak kartka świąteczna, to daj choinkę chciaż. IMO prezenty nie wystarczą, żeby wprowadzić świąteczny klimat.
Napisano 22 Grudzień 200618 l Według mnie, mało świątecznie. Jak kartka świąteczna, to daj choinkę chciaż. IMO prezenty nie wystarczą, żeby wprowadzić świąteczny klimat. Hmmm nie kazdemu Święta sie musza kojarzyć z grubym kolesiem w czerwonym szlafroku ( nic do niego nie mam a wręcz go ubóstwiam) mi sie podoba jakos taka inna i moim zdaniem ciekawsza propozycja kartki. tzn inna niz taka typowa sztampa z choinka i bombkami. taka kartka dla wnętrzarzy:) Pzdr
Napisano 22 Grudzień 200618 l Autor Może powinnam była uprzedzić, że kartka z założenia ma być ultranowoczesna i tradycyjne elementy dekoracyjne takie jak bombki oraz choinka zostały użyte inaczej. Nie było moim zamiarem umieszcenie ośniezonej choinki pod rozgwieżdzonym niebem - po prostu wyobraziłam sobie nowoczesne wnętrze i umieścilam tam kilka świątecznych akcentów - możecie mi wieżyć lub nie ale świąteczne dekoracje nie muszą być takie tradycyjne do jakich się wszyscy przyzyczailiśmy. Bruneq : nad kuchenką wisi okap - krzyk kuchennej mody sprzed roku. Lookash : tradycyjne drzewko zastąpiła jedna ale za to okazała gałąź
Napisano 22 Grudzień 200618 l heheh scenka ok ale jaki zwiazek ma vizka z kartka i swietami ? chyba do arch jakis mozna jedynie taka wyslac :p
Napisano 22 Grudzień 200618 l bo to jest kartka swiateczna dla architektów ;) a ogolnie pracka z klimatem pozdrawiam!
Napisano 22 Grudzień 200618 l a mi sie podoba, lubie Swieta i swiateczne akcenty, a ten jest fajny i taki cartoonowy :) pozdro pipol!
Napisano 26 Grudzień 200618 l Zdrowych wesołych. Ale jako przyszły architekt nie chciał bym jednak dostać takiej kartki - fakt mało świąteczne:P