streaker Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 Firma SitniSati, znana m.in. z produkcji AfterBurna zrobiła na święta prezent osobom zajmującym się efektami i wypuściła (co dziwne w obiecywanym terminie) swój nowy produkt FumeFX, którym swego czasu pisano na forum. Więcej dowiecie się tutaj: http://www.afterworks.com/FumeFX.asp Wesołych Świąt :)
Leru Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 nie ma dema ;( co za szkoda. Jednak prezentacje powalają na kolana, niesamowita sprawa.
chveti Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 Ja już to chcę ;(! Gdzie Mikołaj jak go trzeba?!
Karrde Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 Trzeba przyznać - wygląda rewelacyjnie. Ale brak wsparcia dla mentala skreśla to u mnie jako potencjalny zakup.
Leru Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Karrde -> taki fajny plug. Może nie trzeba go od razu skreślać tylko dlatego, że nie ma wspracia dla mentala. Na pewno da się to jakoś w post produkcji obejść.
Gość obo Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Powalają na kolana to chyba mało powiedziane :P Pokaz dymu normalnie mnie rozłożył po maksie. Rewelka poprostu. Leru a tak swoją drogą to demo może się pojawi za jakiś czas. Przynajmniej miejmy taką nadzieje :)
Leru Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 obo -> możliwe, że pojawi się podobnie jak demo AfterBurna czyli przez TurboSquid. Trzeba więc mieć oczy i port 80 szeroko otwarte ;)
Rekomendowane odpowiedzi