Lukasz_D Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Po raz kolejny nie udało mi się stworzyć realistycznej sceny – zdaje sobie sprawę iż widok za oknem do niczego oraz trochę ziarniste drzwi ale co z resztą – chyba nigdy do tego nie dojdę ... Czekam na komentarze i pozdrawiam - Wesołych Świąt ! ! !
patry Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Witam Czarne fotele są trochę zbyt czarne :D Ale tka ogólnie to bardoz fajnie wyszło ;) W czym renderowane??
JunioR Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 tlo za onknem zabardzo nie pasuje, jest za krzywo :]
Lis Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Budynek się wali. Przede wszystkim za ciemno. co powoduje że niektóre miejsca są niedoświetlone. Drzwi do kitu. Nikt niedałby takich do biura. Dodatkowo fotel szefa wbił się w podłogę. W sumie niejest źle ale zabrakło dbałości o szczegóły
!Ewert Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 ogólnie spoko ale światło i widok za oknem padają:(
mkk3a Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 faktycznie widok za oknem leży. po pierwszy za ciemny, zauważ ze ramy okna są troszeczke juz przepalone, wiec te budynki powinny być naprawde jasne, poza tym krzywo jest. zmieniłbym nieco oswietlenie, bo jest ciut ciemno i jakoś tak ponuro, jak w pochmurne popołudnie...
Gość obo Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to tło. Strasznie nie pasuje... przecież świat w takim wypadku to musiałby być jak jakiś lejek :P
Lukasz_D Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 Wiec widok za oknem zmienie, , pobawie się też jeśli chodzi o światło ale zupłenie nie wiem co się niepodoba Lis`owi :) z drzwiach ...
tadzio Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 bardzo fajne. o tle juz zostalo powiedziane. tylko nie graja mi te idealne segregatory.... caly rzad identycznych... a tak to super. pozdrawiam.
satanicus1991 Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Fajowe, zmień widok za oknem. Dodaj trochę chaosu, np. nierówno ustawione segregatory na półkach, jakieś kartki na biurku...
Kub@ Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Mi sie nawet podoba. fotel przy oknie jest ok. drzwi też segrgatory są zbyt nienaturalne, obraz nijaki. ten tygrys czy coś.. zmieniłbym shader na ciekawszy, może jakieś szkło treż tam walnąć na pólkę? Nie rozumiem czemu nie poradziłeś sobie z tłem, wystarczyła fotka z pionowymi liniami. Albo może zrobić rolety ?
-DUDA- Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 O oknie nie mówię... :) Segregatory rzeczywiście mogłyby być w trochę większym nieładzie... i może coś na nich powinno być napisane. Książki pod segregatorami to samo. Są tam do pewnego momentu, a później się kończą i nie przewracają (po prawej jest przestrzeń między ścianą półki a ostatnią książką) Dżwi są tandetne. Wykonane dobrze, ale nie pasują do biura... daj lepiej płaskie, bez żadnych wzorków... Reszta mi się bardzo podoba!
Master Kiełbaster Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Z realizmem jest dość kiepsko. Przy takim nachyleniu podłogi fotel by zjechał w stronę okna :*
Lukasz_D Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 To już ostateczny render tego projektu – już nie zamierzam nad nim pracować – wprowadziłem zmiany o których mówiliście – mam nadzieje ze się podoba – pozdrawiam …
pwq Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Bardzo ładnie się teraz prezentuje. Chociaż kolor biurka wydaje mi się trochę za mocny.
Lukasz_D Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 Wyostrzyłem w Photoshop`ie i dodałem lekkie ziarno – lepiej ?
Rekomendowane odpowiedzi