tpiatek Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Witam. Mam tu świeżą wizualizacje salonu. Projekt wziąłem z jakiejś gazetki. Proszę o łagodną kare .. i komentować komentować :) Soft: max vray ps [ATTACH]40756[/ATTACH]
TrojkaT Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Material kanapy jest okropny nie moge patzrec bo oczy mnie bola :D
Master Kiełbaster Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 projekt koszmarny :* zrób temu auto levels w szopie.
tadzio Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 pociesze Cie ze mimo ze chlopaki maja racje (no sorry...) to jednak podoba mi sie na swoj sposob ;-) dodam tylko ze dosc oszczedne pomieszczenie. pozdrawiam
mkk3a Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 o ile jeszcze kanape z samych chamfer boxów moge przeboleć, to juz poduszki sztucznie wyglądają. chyba powinny sie bardziej marszczyć, bo nie wierze ze w realu tez tak wyglądają. przegiałes też ze spoinami, wyglada jakby tam były rowki miedzy płytkami. mozna by tec nieco poprawić oswietlenie i cienie, bo stolik wyglada jakby lewitował.
arch515 Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 No ciekaw jestem czy taki wieszak byś sobie do domu pierdyknoł:) no i podpisuje się pod kolegami wyżej.
arturprx2 Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 a dla mnie stolik fruwa :| ... przynajmniej lewe nogi ... :|
Adjes Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 Troche tam pusto, prawda? Podloga sprawia nieprzyjemne wrazenie i odgania od siebie "cieplo domowe". Render jest ziarnisty. Powinienes wypelnic pustke jakims telewizorem, kwiatami, obrazami... bo jest tam sporo wolnej przestrzeni, co wyglada wrecz glupio. 6/10
tpiatek Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Napisano 28 Grudzień 2006 dzięki chłopaki że wpuściliście w moje serce odrobinę nadziei :) .. zdaje sobie sprawę z błędów które poprawiam aktualnie.. i zrobię z tego malutki wip bo jeszcze wrzucę poprawioną wersje, dlatego proszę o wytykanie błędów póki czas :) pozdrawiam
JmTm00 Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 jak dla mnie to tylko lewa część z korytarzykiem wygląda bardzo nieteges...moze przez te wielokrotne cienie...ale ogolnie ja bym nie narzekał
tpiatek Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Napisano 30 Grudzień 2006 Zrenderowałem na nowo. Niestety to co najgorsze czyli kanapa i poduszki nie potrafiłem dobrze pomarszczyć i jest jak było. Poprawiłem za to innych kilka spraw. I jak ? pozdrawiam :) 1
arturprx2 Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 eleganckie płytki ;) ale ten melonik w korytarzu jakiś taki plastikowy... po za tym jak wcześniej pisałem coś te nogi z lewej strony stolika nie stoją na panelach... Ale ogólnie bardzo przyjemnie ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi