Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam tu świeżą wizualizacje salonu. Projekt wziąłem z jakiejś gazetki. Proszę o łagodną kare .. i komentować komentować :)

Soft:

max

vray

ps

f58949655981dab1.jpg

[ATTACH]40756[/ATTACH]

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pociesze Cie ze mimo ze chlopaki maja racje (no sorry...)

to jednak podoba mi sie na swoj sposob ;-)

dodam tylko ze dosc oszczedne pomieszczenie.

pozdrawiam

Napisano

o ile jeszcze kanape z samych chamfer boxów moge przeboleć, to juz poduszki sztucznie wyglądają. chyba powinny sie bardziej marszczyć, bo nie wierze ze w realu tez tak wyglądają.

przegiałes też ze spoinami, wyglada jakby tam były rowki miedzy płytkami. mozna by tec nieco poprawić oswietlenie i cienie, bo stolik wyglada jakby lewitował.

Napisano

No ciekaw jestem czy taki wieszak byś sobie do domu pierdyknoł:) no i podpisuje się pod kolegami wyżej.

Napisano

Troche tam pusto, prawda? Podloga sprawia nieprzyjemne wrazenie i odgania od siebie "cieplo domowe". Render jest ziarnisty. Powinienes wypelnic pustke jakims telewizorem, kwiatami, obrazami... bo jest tam sporo wolnej przestrzeni, co wyglada wrecz glupio.

6/10

Napisano
  • Autor

dzięki chłopaki że wpuściliście w moje serce odrobinę nadziei :) .. zdaje sobie sprawę z błędów które poprawiam aktualnie.. i zrobię z tego malutki wip bo jeszcze wrzucę poprawioną wersje, dlatego proszę o wytykanie błędów póki czas :)

pozdrawiam

Napisano

jak dla mnie to tylko lewa część z korytarzykiem wygląda bardzo nieteges...moze przez te wielokrotne cienie...ale ogolnie ja bym nie narzekał

Napisano
  • Autor

Zrenderowałem na nowo. Niestety to co najgorsze czyli kanapa i poduszki nie potrafiłem dobrze pomarszczyć i jest jak było. Poprawiłem za to innych kilka spraw. I jak ?

pozdrawiam :)

b16ea9dabe4cf1fc.jpg

Napisano

eleganckie płytki ;) ale ten melonik w korytarzu jakiś taki plastikowy... po za tym jak wcześniej pisałem coś te nogi z lewej strony stolika nie stoją na panelach...

Ale ogólnie bardzo przyjemnie ;)

pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.