cartman Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Witam I oto po pewnym czasie kolejna moja praca jestem ciekaw waszych opinii pozdrawiam Wykonanie Max + Vary no i poprawki w Shopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 fajna miałem taką w wersji TT 20 lat temu model bardzo ładny, styropian plastikowy niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Fajniutkie :D jedynei lokomotywa za mało sfatygowana jest. niby ma jakieś otarcia lae reszta lśni. Pokaż siateczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 najbardziej podoba mi się pudełko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Wykonanie Max + Vary no i poprawki w Shopie Max plus co? :) pudełko bardzo ładne. reszta tak sobie. materiały są sztuczne, szczególnie na lokomotywie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 (...) styropian plastikowy niestety Mam jeszcze kilka modeli, niektóre były w plastiku (zamiast w styropianie). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Pudelko super zrobione. To biale w czym jest lokomotywa troche sztucznie wyglada, ale moze mi sie wydaje. Valery autorowi zapewne chodzilo o Vray'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 To biale to rownie dobrze moze byc plastik. wiec jak tak do ok. fajne. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Pudełko wymiata, super wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 pudełko pierwsza klasa. reszta już nie za bardzo: styropian i sama lokomotywa jakoś mi nie podchodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 Dzięki za wasze komentarze co do styropianu to jest to właśnie plastik (styropian troszkę inaczej wygląda) . Max + Vray drobna literówka, ale myślę że sporo osób wie o co chodzi. Pozdrawiam. Oto siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 fajnie wyszlo pudełko...plastikowy styropian nie wyglada za dobrze ale ogólnie spox nie narobiłeś sie;] a sory...narobiłes sie nie widziałem siatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 bardzo fajnie:) trochę ujęcie mi nie pasuje.. przez to płaskie się wydaje. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Takie prosty bloczek...a takie fajne pudełeczka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 najlepiej wyszło pudełko, sam pociąg w pierwszej chwili wyglądał jakby był obrazkiem nadrukowanym na plastiku, ja bym to trochę inaczej oświetliła żeby nie było takie płaskawe wszystko, pociąg chyba wyglądał by lepiej stojąc obok pudełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 nie zle, ponure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi