Napisano 1 Styczeń 200718 l Witam I oto po pewnym czasie kolejna moja praca jestem ciekaw waszych opinii pozdrawiam Wykonanie Max + Vary no i poprawki w Shopie
Napisano 1 Styczeń 200718 l fajna miałem taką w wersji TT 20 lat temu model bardzo ładny, styropian plastikowy niestety
Napisano 1 Styczeń 200718 l Fajniutkie :D jedynei lokomotywa za mało sfatygowana jest. niby ma jakieś otarcia lae reszta lśni. Pokaż siateczkę.
Napisano 1 Styczeń 200718 l Wykonanie Max + Vary no i poprawki w Shopie Max plus co? :) pudełko bardzo ładne. reszta tak sobie. materiały są sztuczne, szczególnie na lokomotywie.
Napisano 1 Styczeń 200718 l (...) styropian plastikowy niestety Mam jeszcze kilka modeli, niektóre były w plastiku (zamiast w styropianie). :)
Napisano 1 Styczeń 200718 l Pudelko super zrobione. To biale w czym jest lokomotywa troche sztucznie wyglada, ale moze mi sie wydaje. Valery autorowi zapewne chodzilo o Vray'a.
Napisano 2 Styczeń 200718 l To biale to rownie dobrze moze byc plastik. wiec jak tak do ok. fajne. pozdrawiam.
Napisano 2 Styczeń 200718 l pudełko pierwsza klasa. reszta już nie za bardzo: styropian i sama lokomotywa jakoś mi nie podchodzą.
Napisano 2 Styczeń 200718 l Autor Dzięki za wasze komentarze co do styropianu to jest to właśnie plastik (styropian troszkę inaczej wygląda) . Max + Vray drobna literówka, ale myślę że sporo osób wie o co chodzi. Pozdrawiam. Oto siatka:
Napisano 2 Styczeń 200718 l fajnie wyszlo pudełko...plastikowy styropian nie wyglada za dobrze ale ogólnie spox nie narobiłeś sie;] a sory...narobiłes sie nie widziałem siatki...
Napisano 2 Styczeń 200718 l bardzo fajnie:) trochę ujęcie mi nie pasuje.. przez to płaskie się wydaje. pzdr.
Napisano 2 Styczeń 200718 l najlepiej wyszło pudełko, sam pociąg w pierwszej chwili wyglądał jakby był obrazkiem nadrukowanym na plastiku, ja bym to trochę inaczej oświetliła żeby nie było takie płaskawe wszystko, pociąg chyba wyglądał by lepiej stojąc obok pudełka.