Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, załączam prackę, wiem o jeden dzień się spóżniłem. Zrobiłem parę kartek dla przyjaciół. A szczególnie dla jednej mojej koleżanki. ;)

Chętnie usłyszę jakies od was uwagi od strony technicznej. Chciałbym na początku podziękowac mkk3a, za ogromną pomoc przy renderowaniu.

Sofcik: 3dsmax, Vray, PS. Śnieg i ślady na śniegu sa namalowane w psie. Nie widziałem sensu modelowania tych śladów recznie. Zajęło by to mnóstwo czasu. Czemu nie zrobiłem śniegu w particlesach ? Bo się na tym nie znam. Owszem śnieg byłby wtedy bardziej przekonywujący.

Pozdrawiam

max3dnl4.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Mnie się podoba klimat przede wszystkim. Nio jest tam śnieg, ostatnio bardzo chodliwy towar :-). Ładna choinka, nio i dziewczynka. Jedyne co może razić to ten surowy domek w końcu i ten śnieg troszkę. Ale karta jest świetna.

Pozdrawiam i nawzajem!

Napisano

miłe dla oka :)

ale moim zdaniem gdyby nie to tło (chata na tyle i księżyc ) praca była by ładniejsza

a no i dzięki ;) wszystkiego najlepszego i Tobie życzę;)

(hm.. jeżeli dla nas kartka to dlaczego in englisz :> ?)

Napisano

ooo ładnie :D dziękiiii.. serdeczne i tak samo dla Ciebie.. ..

ps. no niestety moje postanowienie noworoczne nie działa :( jest godzina 2:54a ja nie śpię. . .

Napisano

no ładnie, ładnie, zresztą moje zdanie i tak juz znasz ;)

z takich drobniutkich błedów to wytknął bym jeszcze kiepski AA wokół ksiezyca i gwiazdki oraz poprawiłbym nieco poswiate wokoł tych obiektów.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności