nielot007 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 ciekawe gdzie te wszystkie deklarowane wczesniej prace...? beda beda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Witam Mam nadzieję że jeszcze zdążyłem:) 4h i polecam wszystkim zegar szachowy :) Kliment miał doskonały pomysł:) Mój model to Goliath Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Witam!! ok to teraz ja :) mi sie moj speed nie podoba ale moja wina ze przedluzono termin wiec zamieszczam :D ps. nigdy wiecej!!, najgosze co moglo mnie spotkac to modelowanie tego :( pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Jeszcze raz - tym razem regulaminowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Hynol to ten sam model czy mam Cie dodac do listy 2 razy ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Ok, Panowie, kiedy koniec? Ja chcę jeszcze się załapać, ale siedzę nad modelem dla klienta i zapewne dopiero jutro skończę, więc zapewne do wieczora zdołóam coś sklecić, tym bardziej, że mam już pomysł i referki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 ja jak zwykle za piec dwunasta;) wzielo mnie na gruba, w nalozonym czasie z duza iloscia detalu nie zdazylem, ale jak na czas jestem zadowolony z efektu. a na tym sie wzorowalem http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Bertha_%28Howitzer%29 pozdr mt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi