Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

taki wip zaczalem jakis czas temu mam nadzieje ze dzieki waszym sugestiom znajde motywacje aby go skonczyc. scena to walka w miescie, dwoje zolnierzy otoczonych przez mechow w ruinach miasta. Na poczatek kobitka, jedna z dwojga. zbroja wymaga troche przybrudzenia, i "blacha" troche za bardzo sie swieci.

pzdr

modeling:c4d

r1.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jedynie nos siakiś taki nietaki:/

Znam tylko jedno dziewczę co ma takie wielkie dziurki w nosie:)

Textura zbroi się ciekawie zapowiada..

Napisano

Jedynie nos i obszar przy nim i przy ustach mógłby być troche inny (lepszy ;)), ale i tak jest spoko.

Pozostaje tylko czekać na ciąg dalszy ;)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

siateczka s&t:

s1.jpg

siatka editor:

s2.jpg

alpha przy kołnierzu do poprawki.

pzdr

Napisano
  • Autor

siatka:

s4.jpg

w c4d nie ma takich mozliwosci jak w maxie. model w tym momencie jest edytowany w symetry.

pzdr

Napisano

nie wiem czemu ale ta siatka cholernie sprawia wrażenie po ms'ie :)

i te czarne przybrudzenia tak jakby ją ktoś farbą chlasną, a to chyba bardziej rdzawe powinno być :>

Napisano

O jak miło spotkac starego kumpla z forum, witaj Zgrzyt i powodzenia, bo jak to ma być scena to musi być klimat, budynki ruiny hoho dużo pracy a co do postaci to super czekamy na upy :D

Napisano
  • Autor

czemu zrezygnowałeś z pracki

nie nie zrezygnowalem, wpadlo pare innych tematow, przy okazji koncze cos takiego [wip na pewna bitwe]:

br.jpg

tutaj referka: http://www.bobotheseal.com/personal_work/concepts/BFP2_Brahma.jpg

a tu watek mojego znajomjego z forum ktory tez bierze udzial w bitwie:

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34603&highlight=brahma

btw nie wiem czemu ta odpowiedz wpadla wyzej:)

Napisano

Ucho (i oczywiście policzki) mi się nie podoba. Reszta ok. Czekam na scenkę. Co do "rogacza"- bardzo fajny model. Można prosić siatkę. Pozdr.

Napisano

głowa fajna chociaz wydaje mi sie ze czolo jest troszke za wysokie ale moze to byc złudzenie, a rogacz fajny duzo lepszy od tego co gdzies tam na forum jest