Napisano 13 Styczeń 200718 l Witam taki wip zaczalem jakis czas temu mam nadzieje ze dzieki waszym sugestiom znajde motywacje aby go skonczyc. scena to walka w miescie, dwoje zolnierzy otoczonych przez mechow w ruinach miasta. Na poczatek kobitka, jedna z dwojga. zbroja wymaga troche przybrudzenia, i "blacha" troche za bardzo sie swieci. pzdr modeling:c4d
Napisano 13 Styczeń 200718 l Jedynie nos siakiś taki nietaki:/ Znam tylko jedno dziewczę co ma takie wielkie dziurki w nosie:) Textura zbroi się ciekawie zapowiada..
Napisano 13 Styczeń 200718 l Jedynie nos i obszar przy nim i przy ustach mógłby być troche inny (lepszy ;)), ale i tak jest spoko. Pozostaje tylko czekać na ciąg dalszy ;) Pozdrawiam
Napisano 13 Styczeń 200718 l Autor siateczka s&t: siatka editor: alpha przy kołnierzu do poprawki. pzdr
Napisano 13 Styczeń 200718 l Autor siatka: w c4d nie ma takich mozliwosci jak w maxie. model w tym momencie jest edytowany w symetry. pzdr
Napisano 13 Styczeń 200718 l No nieźle ale uważam że stanowczo przegiąłeś z tymi kośćmi policzkowymi.
Napisano 14 Styczeń 200718 l nie wiem czemu ale ta siatka cholernie sprawia wrażenie po ms'ie :) i te czarne przybrudzenia tak jakby ją ktoś farbą chlasną, a to chyba bardziej rdzawe powinno być :>
Napisano 14 Styczeń 200718 l O jak miło spotkac starego kumpla z forum, witaj Zgrzyt i powodzenia, bo jak to ma być scena to musi być klimat, budynki ruiny hoho dużo pracy a co do postaci to super czekamy na upy :D
Napisano 28 Luty 200718 l Autor czemu zrezygnowałeś z pracki nie nie zrezygnowalem, wpadlo pare innych tematow, przy okazji koncze cos takiego [wip na pewna bitwe]: tutaj referka: http://www.bobotheseal.com/personal_work/concepts/BFP2_Brahma.jpg a tu watek mojego znajomjego z forum ktory tez bierze udzial w bitwie: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34603&highlight=brahma btw nie wiem czemu ta odpowiedz wpadla wyzej:)
Napisano 1 Marzec 200718 l Ucho (i oczywiście policzki) mi się nie podoba. Reszta ok. Czekam na scenkę. Co do "rogacza"- bardzo fajny model. Można prosić siatkę. Pozdr.
Napisano 1 Marzec 200718 l głowa fajna chociaz wydaje mi sie ze czolo jest troszke za wysokie ale moze to byc złudzenie, a rogacz fajny duzo lepszy od tego co gdzies tam na forum jest