weedlog Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 No i wersja końcowa. No to ja będę pierwszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 a myślałem że mi się uda :/, niezłe jak na początek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 witam :) koncept niezły. chmury wyszły rewelacyjnie. powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 no niezłe niezłe. Temat bitwy bardzo fajny więc też chyba w to wejdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 czadowe chmury człowieku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 Progres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Fajne. Pomysł naprawde przedni :) Jeśli dopracujesz szczegóły to będzie ekstra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Kolory mi przypominają Daniela Dociu, nie ukrywajmy tego ;) Perspektywa tego statku z wzgledem gór cos jest nie tak... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 teraz stateczek wyglada lepiej, fajan pracka bedzie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kseronarogu Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 tylko ten pierscien psuje wrazenie wielkosci... nadaje infantylny wyglad... wyglda przez to jak baczek dla dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 przy progresie straciles cos z monumentalizmu, o ktorym tyle kiedys gadalismy...przede wszystkim te swietne chmury zniknely i te gory, ktore sie pojawily sa jakby zbyt ciemne, przez co calosc sie splaszczyla, sam ksztalt tego miasta z pierwszego pica tez mi sie bardziej podoba - tzn. miasto jest na samym szczycie, jest znacznie mniejsze w stosunku do calosci tej latajacej wyspy niz na drugim obrazku i to jest bardzo fajne - z tego wlasnie chyba wynika monumentalne wrazenie. jesli masz jakis dylemat, ktore lepsze to ja bym byl za pierwsza wersja, a jak masz pomysl jak rozwinac druga wersje to skasuj z pamieci tego posta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Zdecydowanie progress sie gorzej prezentuje. :-) w pierwszym szkicu jest duzo powietrza i proporcje swietnie pasuje, drugie troche sie mi z rondlem kojarzy :) w sumie nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxs Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 no mi też się koncept dużo bardziej podoba. jak go zobaczyłem to zwątpiłem, czy w ogóle startować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 1 Luty 2007 Autor Share Napisano 1 Luty 2007 No to jeszcze jedna próba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 concept tego czegos co unosi miasto jest lepszy niz poprzednio,jednak caly czas podoba mi sie pomysl pierwszy- te chmury naprawde daja klimaty ktory niestety znika w nastepnych rysach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 kurcze chmury w tym ostatnim rewelka..ale mysle ze brakuje jakiegos odniesienia co do skali...te wystajace gory w pierwszym szkicu dobrze robily rysunkowi.. troszke bym tez popracowal nad samym miastem bo narazie jest taki "jeżyk z wieżowców" :) ale dol maszyny super.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 jakas eskadra maszyn latajacych by tez dobrz wygladala :] jakis mysliwce abo co. no i jakas gorka w dali tez jst do przemyslenia (cos jak w pierwszym kncepcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kseronarogu Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 uhmmm... wszyscy sa zgodni... ja bym wziol pierwszy concept i na nim zaczol sie wyzywac... Czym dalej tym bardziej zatraca sie koncept... a wzrok skupia sie na jakis jazdach zamiast na sednie sprawy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 oż ty w morde! podoba mi się to ... super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Pięknie wychodzi, ciasno trochę z lewej. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 dobre dobre pozdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 25 Luty 2007 Autor Share Napisano 25 Luty 2007 No to coś tam porzeźbiłem, porzeźbiłem i wrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 masz moj glos:] swietne,fajna perspektywa,swietne kolory,jedynie moge sie przyczepic to do gor-skał, wygladaja jak pognieciony papier,no ale same miasto ;] rozkosz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 no zdecydowanie gorki odstaja od samegop miasta, ale pracka fajna :) wg mnie, jak to sie mowi : pozamiatane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Jak zwykle klasa ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 25 Luty 2007 Autor Share Napisano 25 Luty 2007 Ok, skoro tak marudziliście to jeszcze trochę czasu zmarnowałem na podciągnięcie tych górek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 dalej te gorki troche jak nie gorki- glownie przez te zyly ktore na nich sa,ale olac to,sam temat-miasto znakomite!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 6 Marzec 2007 Share Napisano 6 Marzec 2007 Sprowokowała mnie Twoja praca do komentacji. Uważam ją za totalnie beznadziejną, mając za punkt odniesienia Twoje inne dokonania. Oto uzasadnienie: 1. Niesymetryczość-chyba nie zrobiłeś tego celowo, ale ta potworna asymetria raz, że powoduje, że obiekty wydają się strasznie koślawe, to jeszcze sprawiają, że odbieram pracę jako niedokończoną i zrobioną niedbale. 2. Textury-wg mnie zupełnie tu nie pasują. Przez ich nałożenie, te 'gwizdki' wydają się być bardzo małe, nie czuć ich ogromu. Szczegółowe textury ogląda się na przybliżeniach, albo np. na powierzchniach roślinnych, skałach itp. Tutaj przypasowałyby płaszczyzny gładkie imitujące metal-wg mnie. 3. Detale-nie podoba mi się strasznie rozkład światła na elementach obiektów- szczególnie pierwszego.Strasznie to spłaszcza. Linie są grube i koślawe. Czy to na górze tych obiektów to budynki mieszkalne? Troszkę słabo wyexponowane. Zbyt wyraźna chmura i "samoloty" wyglądające jak spalone gazety unosące się na wietrze. To tyle. I jeszcze raz przypominam, że rzeczy, które wyminiłem-nie powinny się Tobie przytrafić-ponieważ odnoszę tę pracę do Twoich wcześniejszych dokonań. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 Z każdym punktem mniej lub bardziej się zgadzam. Przyznaję, było to robione na szybko więc brakło dystansu. Nie zgadzam się co do końca wypowiedzi :) Szczególnych dokonań to ja póki co na swoim punkcie nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi