Napisano 25 Styczeń 200718 l Nie jest to jakas super kolekcja, na elo pro poziomie :) Po prostu chciałem sie podzielic modelami, w niedalekiej przyszlości kolejny pack :) Oto co znajdziecie w packu: A oto sam link: http://www.luviz.pl/takietam/modele01.rar Peace, mam nadzieje ze się przyda :]
Napisano 26 Styczeń 200718 l hm a przypadkiem nie ma podobnego watku od dawan ale mało odwiedzanego ostatnio ? :) MaGuu dla Ciebie rep oczywiście.. modele ładnie Najbardziej mi się podoba bateria kuchenna i krzesło.. takie jakieś bardziej ciekawe od pozostałych :)
Napisano 28 Styczeń 200718 l Autor KLICEK: A pewnie ze super :D JunioR, Tomuś: Ależ nie ma za co :D Shalivan: Firmy Trentiono - Strona domowa Xiz0r, pionix, rudylew: Dzięki chłopaki za reputacje :) lew: był ale znikło :D mentaller: Niestety, reszta tylko pod 8 :(
Napisano 23 Luty 200718 l Witam Widze że Ci to idzie sprawnie . Czy można wrzucać także swoje modele ??
Napisano 23 Luty 200718 l Autor Nie chce aby to zabrzmiało chamsko, czy jakkolwiek negatywnie i nie zwracam się tutaj do osób z postów wyżej, ale do ogółu: Starajcie sie wrzucać jak najbardziej realistyczne modele i jak najbardziej odpowiadające swoim pierwowzorom w realu. Radosna twórczości raczej mało akceptowana. Stawiajmy sobie wysoko poprzeczke, a i nam i przyszłym pokoleniom wyjdzie to na dobre :D Oh ale jestem mądry :D Peace :]
Napisano 17 Kwiecień 200717 l Bylo już w dziale z renderami testowymi, ale sie powtorze. link: http://d.turboupload.com/de/1649407/4imycua1vu.html# Pozdrawiam! edit: juz sie poprawilem..;]
Napisano 17 Kwiecień 200717 l Dzięki. Heh przyda się nie przyda, ale mieć będę miał Wkońcu jestem Polakiem ;D
Napisano 17 Kwiecień 200717 l Autor George82 - super! Prosił bym tylko, jeśli mogę, następnym razem o modele bez materiałów - zwykłe screeny z viewporta, o wiele lepiej jest oceniać model :)
Napisano 22 Kwiecień 200717 l Autor Modele dzięki uprzejmości użytkownika etyr11 Rozjechałą mi sie troche skala co niektórych modeli, bo importowałem je z 3ds, w packu znajdziecie pliki 3ds i pliki max 8 MODELE