Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
ja chce texturki, ja chce, chce:P nie no model pierwsza klasa, pokaż siatke bazową

a ja żądam! :]

z tego może być naprawdę coś 'dużego' ale dołóż texturki i renderek :)

Napisano

Jak zwykle mordujesz, jak zwykle przypominasz mi ze mam sie przesiąsc na linuxa :D I rzeczywiscie cos ze swiatlem na tych renderach jest nie tak, bo niby fajny clay, ale cosik nie tak.

Napisano

bardzo fajna pracka ... ale to prawda przydaly by sie jakies texturki nabralo by to zycia troche wiecej, choc sam model tez sie zawsze obroni, to jednak skonczone prace wygladaja poprostu inaczej, zywiej, troche barki ma male;)

Napisano
moim zdaniem psujesz całe piękno swoich modeli tymi renderami, lepiej by było sam model bez rendera pokazywać , takie jest moje zdanie :)

??? denerwuja mnie takie posty , taki model chocby niewiadomo jak przedstawiony zawsze bedze wygladal kozacko :)

Napisano

Uważam, że modelik jest świetny - zarówno czapka (:P), jak i cała głowa. Owszem mogłeś, tak jak napisałeś, jeszcze to troche podłubać, ale chyba dobrze zrobiłeś, że to zakóńczyłeś :) Pozdro.

Napisano

Model oczywiście piękny. Marzeniem mym jest żeby zobaczyć na nim ładne teksturki ;)

Napisano

Maqs'iu, ja Cie podziwiam za te główki po prostu, rewelacja!

No ale dość wazeliniarstwa, podpiszę się po innymi: zafunduj nam wreszcie coś ze śliczną texturką!!!:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności