oltarz Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Witam, jakiś czas temu poczyniłem poniższy obraz, rzućcie oczami i zmieszajcie mnie z błotem. tutaj hires pozdr oltarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Nie glupie, ba nawet ladnie, super wyszly wystawy sklepowe. Tylko ta "kolumieneczka" niepotrzeba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojpajek Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Ta kolumna jest dla mnie taka ni z gruchy ni z pietruchy ;) Ale tak wogóle to mnie się podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 dokładnie - zgadzam sie z poprzednikami - i przy okazji za bardzo zwraca a siebie uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Faktycznie kolumna tak nie bardzo pasuje. Fajne jest to, że udało Ci się stworzyć "nastrój" takiego dużego centrum, normalnie jak patrze to się czuje przytłoczony przez przedmioty ze sklepów:]. Generalnie pracka jest ok, ale nie wiem czy to tylko ja mam taki fetysz, że nie cierpię "lalek" 2D w fajnych scenkach, wole je oglądac bez życia niż z płaszczakami. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltarz Napisano 1 Luty 2007 Autor Share Napisano 1 Luty 2007 dzieki za komenty, ta kolumna to część projektu, nawiązuje do architektury miasta, w którym obiekt ma stanąć, zgodnie z wizją architekta musiałem ją wstawić akurat w tym miejscu. pozdrawiam oltarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sefer Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Jak dla mnie to ********* :D Szkoda tylko ze nie dodales takich mazów od swiatła ;-) No i nie wiem czemu wstawiłes takie niebo - NIE MA TAKIEGO NIEBA! ps. Wszystkie słowa poza pierwszymi piecioma to taki mój bełkot ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Bardzo przyjemne - nie przytlacza patrzac na ta przestrzen... podoba sie mi ten projekcik! Ale z ta kolumna bym cos jeszcze pokombinowal na Twoim miejscu... Cos sie nie moze wpasowac w otoczenie... :/ heheh mam pomysla: zrob z niej palme hehehe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 mi sie podoba, fajnie wyszlo, podoba mi sie ta kolumna ( model) sa ja dziables czy to jakis gotowy model, jedynie przyczepilbym sie do wody w fontannie - za bardzo niebieska, poza tym git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 kolumna spoko.. czy to aby nie Palladio? ;) praca bardzo przyjemna, sympatyczne cienie. a ci ludzie... kurcze jak tak na nich patrze - to sami znajomi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misoni Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Ty wiesz ze w centrach nie masz sobie rownych...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz90 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Super!! Mi też ta kolumna nie podchodzi, moim zdaniem już lepiej by było, gdybyś ją wywalił, ale żeby zostało to nawiązanie do architektury, to jej głowicę umieścił na tych filarach co są dookoła. Przy okazji było by takie połączenie nowoczesnści z historią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 dla mnie kolumna jest chyba najfajniejszym elementem tej wizki. Generalnie trzyma dobry poziom, ladna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Piekne! ;] Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Jak dla mnie?? BOMBA! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 greetings earth creatures :) ładnie wyszło ale nie byłbym sobą gdybym nie wytknął wszystkiego co sprawiłoby że praca byłaby lepsza, subiektywnie oczywiscie. Po kolei: - barierki na pierwszym planie, za malo detaliczne i nie podoba mi sie materiał - woda za niebieska, i przez tą jej niebieskosc nie widac zeby cokolwiek odbijała - cien od drzewek pada tak samo na podloge jak i na boczne scianki klombów (wiem dlaczego tak jest ale lenistwo czeba zwalczać ;) ) - szyba na pierwszym planie wyglada jak pleksi - niektorzy ludzie w cieniu tak samo jaśni jak ci w sloncu - piaskowiec (polerowany) wg mnie ciut za malo odbija ale to juz taka moja fanaberia - to podswietlenie pod sufitem jest za malo zdecydowane, rownie dobrze mogloby go nie byc bo zauwazylem je przez przypadek a tak poza tym to czepianie sie kolumny ktora na renderze wyszla za****scie a jest wymyslem architekta jest zdeczka nie na miejscu... :) to tyle, ogolnie fajnie... greets :) ps drzewa i ludzi modelowales? ;)hehe edit: aa no i szyba na dachu tez moglaby wiecej odbijac, nie komentuje jego konstrukcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 paskudne...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltarz Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 Dzieki wszystkim za komenty i za fronta. W fontannie sa niebieskie kafelki, stad niebieska woda :) Kolumna wymodelowana (specjalnie dla tego ujecia). pozdro oltarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Mi mi tam ta woda pasuje, real to to nie jest, ale do calosci jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sefer Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Ej! Cycki! Dajcie se już sianka. Praca bardzo ładna. Kolumna PRIMA SORT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 Widze, że się w porę obudziłem ;P Pracka zarąbista. Wg. mnie kolumna jest całkiem całkiem, nie psuje kompozycji czy cuś :P Widać, że scenka żyje ^^ W ogóle ta blondyna w żółtych spodniach ma fajny tyłek ^^ Pozdrawiam, (Budzący się nie w porę) Solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PT82 Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 ekstraklasa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 bomba! a na tej kuli w fontatnnie nie powinny sie znalezc refleksy od wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahenna Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 jestem Twoją fanką Mistrzuńciu !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osterman Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 Juz gdzieś,kiedys tą prace widziałem...świetny model kolumny.POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 3Damator Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Jak dla mnie praca pierwsza klasa tylko po lewej stronie tak nackane ze nie widac czy to ludzie czy manekiny i ta kolumna nie potrzebna;P ale poza tym wszystko super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzio Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 No. GSZ robi ładne rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi