Napisano 4 Luty 200718 l Witamy ;) -Ukash- : CzAk1 : Gavreel : Paper_nr 1 : SZAMPEK : Source : _LoGaN_ : charlie : empiarz : Kliment Woroszyłow : michlord : pikSar : thorgal : tutomash : ziolo : zonk : WaldX :
Napisano 4 Luty 200718 l akurat podstepnie w niedziele jak serwer wysiadl a admin wraca w poniedzialek :) zezarlo mojego parota...
Napisano 5 Luty 200718 l Witam :) Głos dla waldx'a :) prawdopodobnie gdyby ptaszyska -Ukash-'a i ziola nie były okaleczone (brak skrzydełek, szłapek) to mój głos powędrowałby do któregoś z Panów wcześniej wymienionych :) mają ładne siatki (chociaż -Ukash- ma chyba lepszą) no i ładnie prezentuje się wersja końcowa :)
Napisano 5 Luty 200718 l Heyah! Głos na ziolo za ładną topologie siatki i całokształt ptasiej twórczosci :D
Napisano 5 Luty 200718 l Oczywiscie SZAMPEK i mam pytanie techniczne :D Czy dziub i nogi to oddzielne elementy i jesli tak to powiedz czemu sa oddzielne, skoro np: skrzydla nie sa? ;o Btw nie wzorowales sie przypadkiem na jakims kurczaku z filmu "uciekajace kurczaki" bo twoj ptak kojarzy mi sie z czyms tylko wlasnie nie wiem z czym :P
Napisano 5 Luty 200718 l Ja dałem na Ziolo Ten jego ptaszek fajnie odwzorowuje referke. Podziwiam go za to że zrobił to na maya :D PS SZAMPEK :D jak będziesz wybierał następny temat to może też daj jaką refke żeby robić według niej tak jak w tym speedzie.
Napisano 5 Luty 200718 l Heyah. THX wszystkim, którzy zechcieli oddac na mój model swój głos. zonk: dziób i nogi to odrębne elementy, dlaczego? na organice sie nie znam, ale wydaje mi sie, ze powinno sie modelowac tak, żeby było jak najprościej. Jakbym chciał, aby dziób i nogi były razem z głównym modelem, musiałbym niepotrzebnie zagęszczac siatke. Natomias z piórami, jak sam widzisz, wszystko sie ładnie zgadza, a siatka nie jest wcale dużo gęstsza. michlord: nie uprzedzajmy faktów - dopóki piłka w grze, wszystko sie może zdarzyc. Ale jakby udało mi sie wygrac, to niestety, ale mój temat bedzie pozbawiony referki, gdzyż bedzie dotyczył raczej spraw technicznych, a nie chce, żeby wszystkie prace były identyczne. Ale jaki to bedzie temat... o tym dowiecie sie jutro, albo i nie - zależy od wyników tej sesji speed'u Pozdrawiam!